• Business

    Αυτές είναι οι 3 τεχνολογικές δεξιότητες που μπορεί να αυξήσουν τον μισθό σας κατά 22%

    • NewsRoom


    Ανέκαθεν, οι τεχνολογικές γνώσεις αποτελούσαν πολυτέλεια των λίγων, γι΄αυτό και τα άτομα που είχαν τις γνώσεις αυτές γίνονταν, στον κόσμο των επιχειρήσεων, περιζήτητα. Εάν κάποιος βρίσκεται στην βιομηχανία της τεχνολογίας επομένως, είναι σχεδόν σίγουρο πως το ετήσιο εισόδημα του θα είναι, αν μη τι άλλο, ζηλευτό. Αυτό όμως είναι πραγματικό μόνο όταν αυτός ο κάποιος γνωρίζει και ξέρει να χειρίζεται όλες τις νέες εφαρμογές αυτής, οι οποίες μπορεί να τον καταστήσουν αυτομάτως χρήσιμο και απαραίτητο εργαζόμενο μιας μεγάλης τεχνολογικής επιχείρησης.

    business

    Συγκεκριμένα, σήμερα υπάρχουν 3 διαδικτυακές ικανότητες που αυξάνουν ραγδαία τις πιθανότητες εξεύρεσης εργασίας στον χώρο της τεχνολογίας.

    Έρευνα του Payscal, σύστημα μετρήσεως της μισθοδοσίας, όπου εξετάστηκαν δεδομένα 2 εκατομ. Αμερικανών εργαζομένων, αφού πρώτα αναλύθηκαν όλες οι επαγγελματικές δεξιότητες των τεχνολογικών επαγγελμάτων, έδειξε ακριβώς ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες που αυτομάτως αυξάνουν και τις απολαβές σας.

    money raise

    Όσον αφορά τα άτομα που απασχολούνται στον τομέα των υπολογιστών και των μαθηματικών, υπάρχουν 3 συγκεκριμένες δεξιότητες που είναι ικανές να αυξήσουν τον μισθό των εργαζομένων κατά 22%. Δείτε ποιες είναι αυτές παρακάτω:

    raise

    Scala, ισούται με 21.8% αύξηση του μισθού

    Είναι μια γλώσσα προγραμματισμού, που μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια άλλη εναλλακτική για όσους δυσανασχετούν, με την πιο διαδεδομένη γλώσσα, Java. Σήμερα, η Scala έχει φανατικούς θαυμαστές αφού πλέον την χρησιμοποιούν μεταξύ άλλων η Apple και πολλές startup επιχειρήσεις.

    Το μόνο μειονέκτημα που έχει παρόλα αυτά, είναι πως θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη στο να την μάθει κάποιος.

    Cisco’s UCCE/IPCC, ισούται με 22.1% αύξηση μισθού: 

    Αποτελεί ένα σύστημα τηλεφωνικού κέντρου, “call center”, που επιτρέπει στην τεχνολογική εταιρεία Cisco να διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις. Τα άτομα επομένως, εκείνα που ξέρουν να διαχειρίζονται όλα τα σημαντικά δεδομένα που αφορούν τις τηλεφωνικές σας κλήσεις έχουν και μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές.

    IT skills

    Go, ισούται με 22.4% αύξηση μισθού: 

    Η Google δημιούργησε την συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού ως μια ακόμη εναλλακτική της Java. Η επιτυχία της ήταν τέτοια ώστε να προκαλέσει διχασμό μεταξύ της χρήσης των δύο γλωσσών από την ίδια την Google, όπως και άλλων ανερχόμενων startup.

    giphy, jim Carey computer

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/des-ti-ginete-stin-venezouela-otan-kivernai-kapios-me-diploma-leoforiou/46181

     



    ΣΧΟΛΙΑ