• Business

    Apple: Κλείνει 11 καταστήματα στις ΗΠΑ λόγω της αύξησης κρουσμάτων

    Apple

    Apple


    Η Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα κλείσει και πάλι ορισμένα καταστήματα λόγω της πρόσφατης αναζωπύρωσης κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ.

    Συνολικά 11 καταστήματα της Apple θα κλείσουν στη Φλόριντα, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα και την Αριζόνα αρχής γενομένης από το Σάββατο.

    Οι πελάτες που έχουν προϊόντα τους στα καταστήματα αυτά για επισκευή θα μπορούν μέσα στο σαββατοκύριακο να παραλάβουν πίσω τις συσκευές τους, ανακοίνωσε η Apple.

    Σημειώνεται ότι όλα τα καταστήματα της εταιρείας είχαν ανοίξει μετά το κλείσιμο που είχε γίνει τον Μάρτιο.

    «Λόγω των τρεχουσών συνθηκών Covid-19 σε ορισμένες από τις κοινότητες που εξυπηρετούμε, κλείνουμε προσωρινά καταστήματα σε αυτές τις περιοχές. Προχωρούμε σε αυτή την ενέργεια με μεγάλη προσοχή καθώς παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε για τους πελάτες μας το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε εκπρόσωπος της Apple σε ανακοίνωση.

    Η Apple είχε κλείσει προηγουμένως τα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας. Τα καταστήματα άρχισαν να ανοίγουν εκ νέου τις τελευταίες εβδομάδες με μέτρα ασφαλείας που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων υποχρεωτική χρήση μάσκας, ελέγχους θερμοκρασίας και υπηρεσίες κατόπιν ραντεβού.

    Η Apple ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι σχεδίαζε να ανοίξει ξανά καταστήματα στη Νέα Υόρκη και ότι στοχεύει στο άνοιγμα περισσότερων από 200 καταστημάτων στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.



    ΣΧΟΛΙΑ