• Business

    Αποχωρεί η επί 12 χρόνια CEO της PepsiCo

    • NewsRoom

    Indra Nooyi, CEO της PepsiCo επί 12 χρόνια


    Η Indra Nooyi πρόκειται να παραιτηθεί από τη μακροχρόνια θέση της διευθύντριας συμβούλου της PepsiCo, παραδίδοντας τα ηνία της εταιρείας στον 22χρονο βετεράνο Ramon Laguarta, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρία.

    Η 62χρονη Indra Nooyi ηγήθηκε της εταιρείας για 12 χρόνια, μέσα στο μεταβαλλόμενο τοπίο, αποτρέποντας την προσπάθεια ενός ακτιβιστή επενδυτή να διαλύσει την εταιρεία. Η Nooyi παραδίδει τα ηνία σε μια περίοδο που η εταιρεία δέχεται πιέσεις από τις μεταβολές των προτιμήσεων των καταναλωτών.

    Η Nooyi θα αποχωρήσει από την θέση της διευθύντριας συμβούλου της PepsiCo στις 3 Οκτωβρίου και από τη θέση της προέδρου το 2019.

    Ο Ramon Laquarta θα γίνει ο έκτος CEO στην 53 χρόνων ιστορία της εταιρίας. «Ο Ramon Laguarta είναι ακριβώς ο σωστός άνθρωπος για να εξελίξει την δυνατή θέση της @PepsiCo στην αγορά και την επιτυχία της. Είναι ένας σημαντικός συνεργάτης και φίλος και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει την εταιρία σε νέα, μεγαλύτερα ύψη τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η Nooyi σε ανάρτησή της στο Tweeter.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Όλυμπος επενδύει στην αναπτυσσόμενη αγορά γιαούρτης της Ρουμανίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγωτά: Μια απόλαυση με στοιχεία αειφορίας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανεπίδεκτο το αφεντικό της Tesla: Η νέα ανάρτηση-σοκ με τον Χίτλερ στο Twitter!



    ΣΧΟΛΙΑ