• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Ανεπίδεκτο το αφεντικό της Tesla: Η νέα ανάρτηση-σοκ με τον Χίτλερ στο Twitter!

    • Bloomberg

    Elon Musk


    Ο Elon Musk προσπαθεί, αλλά μάλλον δυσκολεύεται απ’ ό,τι φαίνεται, να τηρήσει την υπόσχεσή του να χειρίζεται με καλύτερο τρόπο το Twitter, αφού «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας μια εκδοχή ενός βίντεο με τον Αδόλφο Χίτλερ που σατιρίζει τους διαχειριστές κεφαλαίων που «σορτάρουν» την Tesla.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla ανέβασε την Κυριακή ένα βίντεο, που έχει αποτελέσει πολλές φορές πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία σατιρικών κλιπ, από την ταινία «Downfall» («Η Πτώση»). Και στη δική του βερσιόν της ταινίας για τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ, ο δικτάτορας είναι ένας «σορτάκιας» που τα… ψέλνει στους βοηθούς του επειδή χάνουν χρήματα, καθώς η μετοχή της Tesla ενισχύεται με την επιτυχία που γνωρίζει το μαζικής παραγωγής σεντάν Model 3 της εταιρείας.

    Όλοι γνωρίζουν, βεβαίως, ότι το αφεντικό της Tesla κάνει μια λίγο… απερίσκεπτη, αν μη τι άλλο, χρήση του Twitter, είτε ανεβάζοντας σχόλια για την πλάκα είτε ξεσπώντας μέσω αυτού, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Στην τελευταία αυτή ανάρτησή του, ο Χίτλερ μαθαίνει ότι η παραγωγή του Model 3 έχει αυξηθεί και ότι η μετοχή της Tesla σημειώνει άνοδο. Έτσι, διατάζει τους «Chanos, Einhorn, Spiegel» να μείνουν στο δωμάτιο και όλους τους άλλους να βγουν έξω, κάτι που αναφέρεται στους διαχειριστές κεφαλαίων Jim Chanos και David Einhorn που έχουν πάρει αρνητική θέση απέναντι στη μετοχή της Tesla. Στη συνέχεια, ο Χίτλερ φαίνεται να γκρινιάζει για τα χρήματα που χάνει από τη short θέση που έχει απέναντι στη μετοχή της Tesla…



    ΣΧΟΛΙΑ