• Business

    ΑΝΤΕΝΝΑ: Γενικός Διευθυντής των SVOD υπηρεσιών του Ομίλου ο Βασίλης Δεληκούρας

    • NewsRoom
    Βασίλης Δεληκούρας, Γενικός Διευθυντής των SVOD υπηρεσιών του Ομίλου που διανέμονται στην Ελλάδα

    Βασίλης Δεληκούρας, Γενικός Διευθυντής των SVOD υπηρεσιών του Ομίλου που διανέμονται στην Ελλάδα


    Ενισχύεται η διοικητική ομάδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με τον Βασίλη Δεληκούρα να αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή των SVOD υπηρεσιών του Ομίλου που διανέμονται στην Ελλάδα και τον Τζον Κοτσαύτη τον ρόλο συμβούλου για τις Pay TV και OTT υπηρεσίες του Ομίλου σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ:

    «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, ενισχύει την ομάδα των ανώτερων διοικητικών στελεχών του με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

    Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εντάσσει στο δυναμικό του τον Βασίλη Δεληκούρα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή των SVOD υπηρεσιών του Ομίλου που διανέμονται στην Ελλάδα, και ο οποίος θα αναφέρεται στον CEO του Ομίλου, Bert Habets.

    Ο Βασίλης Δεληκούρας διαθέτει πολυετή εμπειρία στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών και της τηλεοπτικής παραγωγής. Έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και την εμπορική διάθεση συνδρομητικών υπηρεσιών. Επιπροσθέτως, έχει σημαντική γνώση και εμπειρία, έχοντας εργαστεί στην τηλεοπτική παραγωγή για την κάλυψη σημαντικών αθλητικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων: Αθήνα (2004), Τορίνο (2006), Πεκίνο (2008), Βανκούβερ (2010), Λονδίνο (2012) και Σότσι (2014).

    Επίσης, ο Τζον Κοτσαύτης, ο οποίος συνεργάζεται με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου για τις Pay TV και OTT υπηρεσίες του Ομίλου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

    Ο Τζον Κοτσαύτης διαθέτει πολυετή και παγκόσμια εμπειρία σε επιχειρήσεις τεχνολογίας και ψηφιακών μέσων.

    Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με καινοτόμες και στρατηγικής σημασίας κινήσεις, ενισχύει το όραμά του για συνεχή επέκταση και ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο».

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΝΤΕΝΝΑ: Το MBC Group από το Ντουμπάι εξαγόρασε το 30% του Ομίλου έναντι €225 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ