ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Συγκεκριμένα:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ανακοινώνει επίσημα ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00’ έως 18:00’.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
Διαβάστε ακόμη:
Κορονοϊός: Τρεις απλές αλήθειες για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους
Η Μύκονος πρωταθλήτρια στους εμβολιασμούς
Μητσοτάκης: Καμία χαλάρωση στους ελέγχους – Μεγάλη προσοχή στο κομμάτι της διασκέδασης
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Έστειλε τους όρους του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
- Διοικητής CENTCOM: Σε «υψηλό εξαμήνου» οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ
- Πόλυς Β. Χατζηωάννου: Η Κύπρος είναι το μεγαλύτερο κέντρο πλοιοδιαχείρισης της Ευρώπης
- NATO: Ο Γερμανός στρατηγός Κάρστεν Μπρόιερ εκλέχθηκε ως ο επόμενος αρχηγός της στρατιωτικής επιτροπής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.