• Business

    Alpha Trust Ανδρομέδα: Η ΕΓΣ ενέκρινε την ΑΜΚ έως 8,27 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος Alpha Trust, λογοτέχνης

    Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος Alpha Trust, λογοτέχνης


    Tην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας έως του ποσού των 8,27 εκατ. ευρώ, με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Alpha Trust Ανδρομέδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου.

    Η ΑΜΚ θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση και διάθεση μέσω δημόσιας προσφοράς μέχρι 2.406.816 νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών ονομαστικής αξίας 3,4375 ευρώ η κάθε μία, σε αναλογία τρεις (3) νέες μετοχές για κάθε δύο (2) παλαιές μετοχές και τιμή διάθεσης που θα οριστεί με νεότερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Δικαίωμα προτίμησης έχει κάθε μέτοχος της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένος στο Σ.Α.Τ. της “Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.” μία (1) εργάσιμη ημέρα μετά την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, όπως αυτή θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, καθώς και όποιος αποκτήσει δικαιώματα προτίμησης κατά την περίοδο διαπραγμάτευσής τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Διαβάστε επίσης

    Frigoglass: Ποιος ο αντίκτυπος των κυρώσεων στη θυγατρική της στη Ρωσία

    Noval Property: Στα 413,29 εκατ. ευρώ η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων



    ΣΧΟΛΙΑ