• Business

    «Αλλαγή σελίδας» για την airtickets: Μετατρέπεται σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

    • NewsRoom

    O Δημήτρης Κοντογεώργος, πρόεδρος και ιδρυτής της airtickets


    Ο όμιλος Tripsta, ο οποίος προχώρησε πρόσφατα σε ριζική αναδιάρθρωση λόγω οικονομικών προβλημάτων, ανακοίνωσε σήμερα ποια θα είναι η βασική λειτουργία της θυγατρικής του airtickets®. Η πλατφόρμα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων.

    Η ανακοίνωση της εταιρείας

    Η airtickets®, θυγατρική Εταιρεία του Ομίλου Tripsta, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 2000, υπήρξε πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές κρατήσεις στην Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ταξιδιωτών.

    Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών, η airtickets® συνεχίζει την πορεία της εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο.

    Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

    Το νέο μοντέλο της airtickets® σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες.

    Διαβεβαιώνουμε τους χρήστες μας ότι η airtickets® συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ταξιδιώτες, με κεντρικό γνώμονα την παροχή ποικιλίας επιλογών σε ακόμα καλύτερες τιμές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες διευκρινίσεις από Tripsta για Travelplanet24-Airtickets. Τι θα γίνει με εργαζομένους και εισιτήρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην τουριστική αγορά: «Λουκέτο» σε travelplanet24 και airtickets

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη: Πώς ο Φίλιπ Μπρίνκμαν (Tripsta) έκαψε 3,5 εκατ. ευρώ των Funds Elikonos Jeremie και Odyssen Venture; Ο ισολογισμός της χρεοκοπίας και οι ευθύνες



    ΣΧΟΛΙΑ