ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ακύρωση του διαγωνισμού για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος και δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, μέλος του Υπερταμείου.
Σε συνέχεια της με αριθμ. 567/2022 απόφασης του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), ανακοινώνει ότι ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος και δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Καλαμαριάς (Αρετσού).
Διαβάστε επίσης:
ΙΟΒΕ: Επίδραση της δέσμης προτάσεων “Fit for 55” στην επιβατηγό ναυτιλία και στη νησιωτική Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα και την Καλλιθέα λόγω αγώνα δρόμου
- Τσίμπησε έντομο το παιδί μου: Είναι απλή ενόχληση ή αλλεργική αντίδραση;
- Viohalco: Πούλησε 6,3 εκατ. υφιστάμενες κοινές μετοχές στην Cenergy μέσω accelerated bookbuilding
- Αυτά είναι τα μυστικά του Λιονέλ Μέσι που σαρώνει στο Μουντιάλ, αν και… 39 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.