ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να στηρίξει την KLM, τη θυγατρική του ομίλου Air France-KLM, με ποσό που θα φτάνει τα 2-4 δισεκατομμύρια ευρώ ώστε να ξεπεράσει την κρίση στην οποία περιήλθε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Βόπκε Χούκστρα.
“Η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να παράσχει οικονομική βοήθεια ύψους 2-4 δισεκ. ευρώ”, είπε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Χάγη, διευκρινίζοντας ότι οι λεπτομέρειες είναι ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας. Πιθανότατα όμως θα περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό τραπεζικών δανείων και κρατικών εγγυήσεων.
Λίγο νωρίτερα, ο Γάλλος ομόλογός του, Μπρουνό Λεμέρ, είπε ότι το Παρίσι θα παράσχει ένα “πακέτο βοήθειας” συνολικού ύψους 7 δισεκ. ευρώ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διασωθεί “η εθνική εταιρεία μας”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
- Πάπας Λέων: Οι επιλογές του «Λατίνου Γιάνκη» που δείχνουν.. στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση του με τους Ρεμπουπλικανούς
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
- Drewry: Μείωση για άλλη μία εβδομάδα των τιμών στη διακίνηση κοντέινερ
