• Business

    Αγορά: Νωρίτερα από ποτέ στη μάχη της «Black Friday» – Από σήμερα ξεκινά τις προσφορές και η Κωτσόβολος

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Όχι μόνο ηλεκτρονικά, αλλά και πιο πρόωρα από ποτέ ξεκίνησε η φετινή Black Friday, η οποία πραγματοποιείται στη σκιά του lockdown και των κλειστών καταστημάτων.

    Μια σειρά από εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων της Leroy Merlin έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσφορές, ενώ και η αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος ετοιμάζεται να μπει στη μάχη από σήμερα, 19 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ. Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών έχει αναρτήσει σχετικό μήνυμα στην ιστοσελίδα της, ενώ παράλληλα καλεί τους καταναλωτές να ενημερωθούν για τις μεγάλες προσφορές σε μια σειρά προϊόντων.

    Επιπλέον, η εταιρεία παιδικών ειδών Lapin House δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγείλουν πολύ νωρίτερα και να αγοράσουν πρώτοι τα είδη που διαθέτει σε μειωμένες τιμές, πριν την επίσημη έναρξη της εκπτωτικής περιόδου.

    Η απόφαση για πρόωρη έναρξη της Black Friday σχετίζεται άμεσα, όπως εξηγούν παράγοντες της αγοράς, με την ανάγκη να μοιραστούν οι αποστολές σε περισσότερες ημέρες, αφού ήδη παρατηρούνται κραδασμοί στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης.

    «Με τα ρολά στα φυσικά καταστήματα κατεβασμένα, είναι αδύνατον τα ηλεκτρονικά καταστήματα να ανταποκριθούν σε μια τόσο απότομη αύξηση των παραγγελιών, όπως αυτή που καταγράφεται την περίοδο του Black Friday», αναφέρει χαρακτηριστικά παράγοντας της αγοράς.

    Ήδη, η αλυσίδα Jumbo και η εταιρεία ειδών σπιτιού JYSK σταμάτησαν να δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες, δηλώνοντας αδυναμία να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο παραγγελιών που δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Στην περίπτωση της Jumbo λέγεται πως ξεπέρασαν τις 70.000!

    Διαβάστε ακόμη:

    Jumbo: Νοκ άουτ το e-shop από την εκτόξευση των παραγγελιών – Κλειστό μέχρι τις 26 Νοεμβρίου

    Γαλλία: Η κυβέρνηση καλεί τους κολοσσούς του διαδικτυακού εμπορίου να καθυστερήσουν τις εκπτώσεις της Black Friday

    Κορκίδης: Προβληματισμός στο λιανεμπόριο για Black Friday και Cyber Monday

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ