• Business

    Άγονος ο πλειστηριασμός για τη βίλα Βγενόπουλου στην Κηφισιά

    • NewsRoom
    Ανδρέας Βγενόπουλος

    Ανδρέας Βγενόπουλος


    Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Κηφισιά, κατά τη διάρκεια του πλειστηριασμού που πραγματοποιήθηκε ξανά σήμερα.

    Ο πρώτος εκούσιος πλειστηριασμός ενεργοποιήθηκε κατόπιν αίτησης των κληρονόμων του είχε αρχική ημερομηνία εκτέλεσης την 25η Μαΐου του 2023, ωστόσο οδηγήθηκε σε αναστολή.

    Στη συνέχεια επανήλθε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα με προγραμματισμό για τις 22 Νοεμβρίου 2023, αλλά και πάλι ανεστάλη, ενώ αυτή τη φορά ολοκληρώθηκε, αλλά απέβη άγονος.

    Η πολυτελής κατοικία με τον πύργο βγήκε στο σφυρί με την ίδια τιμή εκκίνησης, στα 4,2 εκατ. ευρώ.

    Όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, σε περίπτωση που ο πλειστηριασμός αποβεί άκαρπος μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, τούτο θα γίνει με ελεύθερη (πρόσφορη) πώληση και με το κατά το δυνατόν υψηλότερο, ενόψει των συνθηκών, τίμημα που θα συμφωνηθεί με τον αγοραστή.

    Η κατοικία ανήκει στην Αρετή Σουβατζόγλου και στα δύο παιδιά του εκλιπόντα επιχειρηματία, Φίλιππο και Μελίνα.

    Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 1.604,72 τ.μ. με πισίνα 102,80 τ.μ. επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται επί της οδού Πάρνηθος στην Εκάλη.

    Πλεονέκτημα είναι η τοποθεσία της, καθώς βρίσκεται 300 μέτρα βορειοδυτικά από τη Λεωφόρο Θησέως και την πλατεία Βασιλέως Παύλου, 1.000 μέτρα νοτιοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Λαμίας, 600 μέτρα βορειοδυτικά από τις εγκαταστάσεις του EKALI CLUB και 5.500 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Κηφισιάς.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας αιτήθηκε να του χορηγηθεί η άδεια να εκποιήσει με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εκούσιου πλειστηριασμού και επικουρικά, με ελεύθερη εκποίηση το ακίνητο που ανήκει στο ενεργητικό της υπό εκκαθάριση κληρονομιάς του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως αναφέρει απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Jumbo Ρουμανίας: Στην Entersoft το έργο WΜS

    ΔΕΗ-Rețele Electrice Muntenia: Εκσυγχρονισμός Βόρειου Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας

    Η C3is Inc του Χάρη Βαφειά διαθέτει ρευστότητα 35,6 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ