ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ετήσια αύξηση του τζίρου της κατά 27,2% εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο του 2019 η εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Xiaomi.
Ο τζίρος της εταιρίας καταγράφηκε στα 43,8 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια) σύμφωνα με ανακοίνωση της Xiaomi.
Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κατέγραψαν ετήσια αύξηση 22,4% στα 2,1 δισεκατομμύρια γουάν.
Τα έσοδα από τις δραστηριότητες που αφορούν τα «έξυπνα» τηλέφωνα διαμορφώθηκαν στα 27 δις γιουάν, καταγράφοντας αύξηση 16,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Το πρώτο τρίμηνο, οι ενεργοί χρήστες του MIUI, του λειτουργικού συστήματος τηλεφώνων που ανέπτυξε η Xiaomi, έφθασαν τα 260,9 εκατ., αυξημένοι κατά 37,3%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Παιδείας: Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις Π.Ε, Δ.Ε, ΕΑΕ και ΓΕ και Μουσικών Σχολείων
- Ιταλία: Προσωρινή διακοπή των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κατάνης, λόγω της έκρηξης της Αίτνας
- Χρηματιστήριο: Υψηλό 21 ετών τα ΕΛΠΕ, 11 μηνών η Metlen, πάρτι στην ΕΥΔΑΠ
- Φωτιά στα Σπάτα: Έρευνες από την ΔΑΑΕ για την ανδρική σορό που βρέθηκε σε αυτοκίνητο – Πως βρέθηκε το σώμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.