ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ετήσια αύξηση του τζίρου της κατά 27,2% εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο του 2019 η εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Xiaomi.
Ο τζίρος της εταιρίας καταγράφηκε στα 43,8 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια) σύμφωνα με ανακοίνωση της Xiaomi.
Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας κατέγραψαν ετήσια αύξηση 22,4% στα 2,1 δισεκατομμύρια γουάν.
Τα έσοδα από τις δραστηριότητες που αφορούν τα «έξυπνα» τηλέφωνα διαμορφώθηκαν στα 27 δις γιουάν, καταγράφοντας αύξηση 16,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Το πρώτο τρίμηνο, οι ενεργοί χρήστες του MIUI, του λειτουργικού συστήματος τηλεφώνων που ανέπτυξε η Xiaomi, έφθασαν τα 260,9 εκατ., αυξημένοι κατά 37,3%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση MRB: Στις 17,1 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι πολίτες για το πόλεμο στο Ιράν
- Αναζητώντας την Αφροδίτη – Ο Τζεφ Κουνς στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Τουρκία: Είμαστε ετοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
- Λίβανος: Εκτός λειτουργίας ο υποσταθμός ηλεκτρικής ενέργειας του Μπιντ Τζμπέιλ, μετά από ισραηλινή επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.