• Business

    Αυτά είναι τα ανοιξιάτικα ρούχα των H&M, ZARA και BERSKA που “σπάνε” ταμεία

    • NewsRoom


    Δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά η άνοιξη και ήδη οι μεγάλες αλυσίδες ρούχων έχουν ξεκινήσει να διακοσμούν τα ράφια τους με νέα ρούχα που αναγγέλλουν για τα καλά τον ερχομό της άνοιξης. Με πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια καλωσόρισαν την φετινή άνοιξη τα διάσημα καταστήματα ρούχων των ZARA, H&M και BERSKA.

    Οι γνωστές αλυσίδες μας προσκαλούν για ψυχολογική ανάταση μέσα από την ενδυματολογική ανανέωση της προσωπικής μας γκαρνταρόμπας, σύμφωνα πάντα με τις επιτάσεις της μόδας.

    Πολύχρωμα σχέδια, μπουφάν με ιδιαίτερα σχέδια, floral επιλογές συνθέτουν ένα άκρως ανοιξιάτικο τοπίο. Εκτός από τα νέα υπέροχα κομμάτια που μπορούμε να βρούμε για να αναδείξουμε με όμορφο τρόπο την ανοιξιάτικη μας διάθεση, τα περισσότερα κομμάτια είναι εξίσου και πολύ οικονομικά, προσελκύοντας μας ακόμη περισσότερο στην επικείμενη εξόρμηση μας στα μαγαζιά.

    Εμείς κάναμε την έρευνα μας και ανακαλύψαμε τα πιο επιτυχημένα ανοιξιάτικα κομμάτια από τα κατάστημα των H&M, ZARA και BERSKA που μας έκανα ιδιαίτερα καλή εντύπωση.

     

     

    Η αλυσίδα των ZARA μας προτείνει πολλά ανοιξιάτικα χρώματα και σχέδια όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα μας blazer σε ανοιχτόχρωμους τόνους, όπως και μακριές φούστες με florar σχέδια που θα μπορούσαν να συνδυαστούν εξαιρετικά για τις εξορμήσεις της Πρωτομαγιάς.

     

     

     

    Από νέα κομμάτια που αγαπήσαμε των H&M είναι αυτό το εξαιρετικό φόρεμα το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις βραδυνές μας εξόδους και μπορούμε να το βρούμε και σε τρία διαφορετικά χρώματα, σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο.

     

     

     

     

     

     

     

    Τέλος τα Bershka μας παρουσιάσουν και την δικιά τους πρόταση για την άνοιξη του 2016 με τα florar φορέματα να έχουν την τιμητική τους όπως το παρακάτω πολύχρωμο λουλουδάτο φόρεμα, φορέματα τα οποία “πουλάνε” τρελά ειδικά την ανοιξιάτικη περίοδο.

     

    Η εποχή το επιβάλλει λοιπόν, ήρθε ο καιρός να δώσουμε στα ρούχα μας και στην διάθεση μας μια νέα και δροσερή πνοή εμπνευσμένη φυσικά από την αγαπημένη μας εποχή, δηλαδή την άνοιξη.

     



    ΣΧΟΛΙΑ