ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διανομή μερίσματος 0,60 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Aegean (ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ) που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε, τη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2018 ανερχόμενου σε 0,60 ευρώ ανά μετοχή από το οποίο θα παρακρατηθεί ο αναλογούν φόρος ύψους 10%, ήτοι καθαρό πληρωτέο μέρισμα ύψους 0,54 ευρώ ανά μετοχή.
Από την 3.06.2019 (ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ‘Aυλων Τίτλων την 4.06.2019(record date).
Σημειώνεται ότι για το σύνολο της πληρωμής του μερίσματος η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει κεφάλαια που θα εισαχθούν από το εξωτερικό.
Ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 7.06.2019, από την πληρώτρια Τράπεζα Eurobank Ergasias.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο
- Τσιάρας: Να προσέλθουν οι αγρότες στον διάλογο, να μη χάσουν τη μοναδική ευκαιρία να θέσουν στο ανώτατο επίπεδο τα προβλήματά τους
- Μακελειό σε παραλία στο Σίδνεϊ: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πυροβολισμούς σε εβραϊκή γιορτή [Συγκλονιστικά βίντεο]
- Άρης Καρυτινός: Ο deal maker των 1,2 δισ. που μετασχηματίζει την Prodea