ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η AEGEAN επενδύει στη νέα γενιά πιλότων και ανακοινώνει την έναρξη ενός ακόμη κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών
Ενημέρωση για πτήσεις από Σαντορίνη προς Αθήνα 3 και 4 Φεβρουαρίου, από την AEGEAN
Η AEGEAN ενημερώνει ότι χθες Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου εκτέλεσε 9 συνολικά πτήσεις από Σαντορίνη για Αθήνα, 4 τακτικές και 5 έκτακτες μεταφέροντας συνολικά 1294 επιβάτες από το νησί προς την Αθήνα.
Για σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου έχει ήδη προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν επίσης 8 πτήσεις, 4 τακτικές και 4 έκτακτες, όλες με αεροσκάφη Airbus 320 με χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1400 θέσεις συνολικά.
Αυτή την ώρα υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις σε τουλάχιστον 2 από τις σημερινές έκτακτες πτήσεις από Σαντορίνη για Αθήνα.
Συνολικά κατά τις δυο πρώτες μέρες, Δευτέρα και Τρίτη, περίπου 2500-2700 επιβάτες θα έχουν μεταφερθεί από Σαντορίνη προς Αθήνα με τις πτήσεις μας.
Είναι προφανές ότι λόγω των ειδικών συνθηκών τα αεροπλάνα φτάνουν στην Σαντορίνη με ελάχιστους επιβάτες, κυρίως από διάφορα κλιμάκια υπηρεσιών, ενώ οι πτήσεις από Σαντορίνη αναχωρούν γεμάτες.
Οι ναύλοι για τις θέσεις που προσφέρθηκαν σε όλες τις επιπρόσθετες, έκτακτες πτήσεις που πραγματοποιούνται χθες και σήμερα κυμαίνονται μεταξύ 55-65 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ και φόρους αεροδρομίων 22 ευρώ από Σαντορίνη- Αθήνα).
Εφόσον εξακολουθεί να παρίσταται ανάγκη θα προστεθούν και νέες, έκτακτες πτήσεις και για Τετάρτη 5/2.
Διαβάστε επίσης
Εμπορικός πόλεμος: Στην αντεπίθεση η Κίνα – Ανακοινώνει δασμούς 15% σε υδρογονάνθρακες των ΗΠΑ
Αυστηρή προειδοποίηση της Κομισιόν στην Ελλάδα – Δεν ενσωμάτωσε κοινοτικές οδηγίες για τον ΦΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση
- ΟΟΣΑ: Μικρή μείωση των μεταναστευτικών ροών προς τις ανεπτυγμένες χώρες το 2024 καταγράφει έκθεση του
- France Contentieux: Επιλέγει την τεχνολογία της Qualco για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της
- Δίκη υποκλοπών: Μάρτυρας αποδίδει τον «κοριό» στο κινητό της στην ΕΥΠ