ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα συζήτησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους της Louis Vuitton.
Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού στο twitter: «Ο ΥΠΑΝΕ @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Νοτίου Ευρώπης της Louis Vuitton, κ. Francois Pedrol, τον Γενικό Διευθυντή EMEA Louis Vuitton, κ. Alexandre Frota και την PR Director της Louis Vuitton, κα. Αρετή Ντάρμα. Συζήτησαν για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα».
Ο ΥΠΑΝΕ @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Νοτίου Ευρώπης της Louis Vuitton, κ. Francois Pedrol, τον Γενικό Διευθυντή EMEA Louis Vuitton, κ. Alexandre Frota και την PR Director της Louis Vuitton, κα. Αρετή Ντάρμα. Συζήτησαν για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα pic.twitter.com/skbGrSf1fG
— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) October 27, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών