• Business Of Fashion

    Trend Alert: Ποιο είναι το αξεσουάρ που μέχρι και η Κέιτ Μίντλετον αγάπησε

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Η μεγάλη στέκα ξαναγυρνάει από 90s πιο δυνατή από ποτέ. Το αγαπημένο αξεσουάρ που χρησιμεύει για να κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο είναι μία τάση που απογειώνει κάθε σύνολο σε οποιαδήποτε έξοδο: Από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό.

    Η στέκα μπορεί να είναι το σύμβολο ενός κομψού all time classic και preppy στιλ αλλά όπως και σε κάθε άλλο trend, παίρνει τη «χροιά» που του δίνεται εσείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί  η πρωταγωνίστρια Blair Waldorf από την αγαπημένη σειρά Gossip Girl, που αποθεώθηκε από τις περισσότερες fashionistas. Η Blair δεν κυκλοφορούσε χωρίς να φορέσει μια εκκεντρική αλλά πάντα κομψή στέκα, ολοκληρώνοντας τα εκπληκτικά preppy σύνολα της από τους πιο διάσημους οίκους μόδας. Βέβαια, από την ίδια σειρά, η Jenny Humphrey έδειχνε πως μπορούσε κανείς να μεταμορφώσει αυτό το αξεσουάρ στο πιο rock-edgy και sexy look.

    Η στέκα λοιπόν, είναι το απόλυτο αξεσουάρ που κυριάρχησε και στις πασαρέλες των σχεδιαστών στις συλλογές του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-20, η οποία μάλιστα αγαπήθηκε μέχρι και από τα μέλη βασιλικών οικογενειών.

    Η Κέιτ Μίντλετον περισσότερο από κάθε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει προτιμήσει πολλές φορές μια μεγάλη στέκα σε πολλές αποχρώσεις και υλικά (βελουτέ, με στρας και διάφορα σχέδια) κάνοντας πάντα εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall, το βράδυ του Σαββάτου, για την Ημέρα Μνήμης των πεσόντων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της διάλεξε μια μαύρη λαμπερή στέκα, από τα καταστήματα Zara, η οποία κοστίζει λιγότερο από 18 ευρώ.

    Βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι κροίσος της Νέας Υόρκης ούτε μέλος της βασιλικής οικογένειας για να αποκτήσεις αυτό το hot trend καθώς τα πολυκαταστήματα προσφέρουν πολλά εκθαμβωτικά αλλά και casual σχέδια, σε πολύ προσιτές τιμές:

    Stradivarius

     Zara

     

    H&M

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ