• Business Of Fashion

    Τέιλορ Σουίφτ και Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ρομαντική σειρά ρούχων

    τειλορ σουιφτ στελλα μακ καρτνει

    Τέιλορ Σουίφτ και Στέλλα Μακ Κάρτνει


    Άλλη μια καλλιτέχνης αποφάσισε να βάλει τη σφραγίδα της στον χώρο της μόδας, με τη δημιουργία μιας νέας συλλογής ρούχων.

    Ο λόγος για την αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της κάντρι και της ποπ, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία στο πλαίσιο του εορτασμού του νέου της άλμπουμ, με τίτλο «Lover», ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συνεργαστεί με την πασίγνωστη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, για μια σειρά ρούχων, τον σχεδιασμό των οποίων θα συνυπογράφει.

    Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της δημοφιλούς τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, ενώ η προώθησή του έχει ήδη ξεκινήσει. Την ανακοίνωση- έκπληξη για τη συνεργασία της με τη Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ έκανε η ίδια η ποπ καλλιτέχνης, μέσω ενός live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    τειλορ σουιφτ
    To εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Taylor Swift με τίτλο Lover
    Η Σουίφτ δήλωσε για την σχεδιάστρια μόδας:

    «Είναι φίλη εδώ και πολύ καιρό και επίσης μια γυναίκα που σέβομαι τόσο πολύ. Σέβομαι ό,τι δημιουργεί και το πώς το δημιουργεί. Υπάρχει πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση και φαντασία και ρομαντισμός στα ρούχα που σχεδιάζει και έχω φορέσει πολλά κομμάτια της πρόσφατα» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Η τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η σειρά ρούχων που θα λανσάρει, σε συνεργασία με την Μακ Κάρτνεϊ θα είναι εμπνευσμένη από το άλμπουμ της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει. «Άκουσε το νέο άλμπουμ και αυτή η νέα συνεργασία είναι εμπνευσμένη από το άλμπουμ «Lover». Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θέλησε να συνεργαστεί με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε η Tέιλορ Σουίφτ στο live της.

    Προς το παρόν, δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας των δύο κυριών. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ένα στοιχείο που θα διέπει τη συλλογή θα είναι ότι θα πρόκειται για κομμάτια φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα, σύμφωνα με τις αρχές της Μακ Κάρτνεϊ.

    τειλορ σουιφτ
    Τέιλορ Σουίφτ

    Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Τέιλορ Σουίφτ αξιοποιεί τη μουσική της, ώστε να προωθήσει τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, προβλέπεται ότι η νέα σειρά μόδας θα έχει θέμα το ουράνιο τόξο.

    Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι, κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Μουσικό Φεστιβάλ Wango Tango στο Λος Άντζελες για το Pride Month, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά με το ουράνιο τόξο, τα «Eclipse» της Μακ Κάρτνεϊ. Ταυτόχρονα, η Σουίφτ επέλεξε μπλε φόρεμα της σχεδιάστριας για την εμφάνισή της στη φετινή τελετή απονομής των Βραβείων BAFTA (Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου) και μία ροζ δημιουργία της για το αφιέρωμα Time 100.



    ΣΧΟΛΙΑ