• Business Of Fashion

    Η εμβληματική τσάντα της Carrie Bradshaw επιστρέφει για να απογειώσει το καθημερινό μας λουκ!

    Η τσάντα της Bottega Veneta που επιστρέφει στη μόδα


    Μια εμβληματική τσάντα προερχόμενη από την δεκαετία του ’90 φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά, κατακτώντας ξανά μια θέση στην μόδα.

    Οι τάσεις των δεκαετιών του 1990 και του 2000 έχουν επιστρέψει στις ντουλάπες μας, φέρνοντας μαζί τους κομμάτια που δεν περιμέναμε.

    Μερικά από τα χαρακτηριστικότερα κομμάτια εκείνης της εποχής, που έχουν επιστρέψει στα ράφια των καταστημάτων είναι τα χαμηλοκάβαλα τζιν και οι βελούδινες φόρμες. Στην αρχή, η επιστροφή των κομματιών αυτών έμοιαζε σαν κάτι τελείως άκαιρο, στη συνέχεια ωστόσο τα ρούχα αυτά μπόρεσαν να εναρμονιστούν τελείως με τα κομμάτια του 2019.

    Aπό την άλλη, στα παπούτσια, τα 90’s επανεμφανίστηκαν, όταν τo Ganni έκανε ξανά τις καουμπόικες μπότες cool. Δυναμική επιστροφή έχει δει ωστόσο, και η κατηγορία των αξεσουάρ και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις τσάντες. Οι shoulder bags και οι baguette είναι από τις τάσεις της μόδας που επέστρεψαν. Τώρα, ένα κομμάτι που αγαπήθηκε, ενταγμένο στην στιλιστική κατηγορία «Carrie Bradshaw» έρχεται για να διεκδικήσει μια θέση στα κομμάτια που θα τρέξουμε να ψωνίσουμε…ή σε αυτά που θα «ξεθάψουμε» από κάποια ξεχασμένη γωνιά της ντουλάπας μας.

    View this post on Instagram

    Real life chameleon

    A post shared by Xenia (@xeniaadonts) on

    Το κομμάτι που επιστρέφει είναι το clutch του οίκου Bottega Veneta, χάρη στην έμπνευση που είχε ο Daniel Lee, ο νέος creative director του οίκου μόδας.

    Η Pouch bag της Bottega Veneta, που θα κυκλοφορήσει, αναμένεται να αποτελέσει τη νέα It bag, που όλες οι γυναίκες θα θελήσουν να αποκτήσουν. Τα νέα κομμάτια έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν ως εικόνες στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα oversized clutch από δέρμα, που κλείνει στην κορυφή.

    View this post on Instagram

    Summer Nights

    A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

    Είναι πιο ευρύχωρο από άλλα clutches και η vintage απλότητά του το κάνει ένα κομμάτι επένδυση.

    Οι fashion influencers έχουν ήδη λατρέψει αυτό το κομμάτι από τα παλιά, που έχει επιστρέψει στη μόδα και χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τσάντα στα καθημερινά τους σύνολα, εντυπωσιάζοντας με τις εικόνες που δημιουργούν. Σε αυτό βοηθούν ιδιαίτερα τα πολλά, διαφορετικά χρώματα και οι ιδιαίτερες υφές, στις οποίες επανακυκλοφορεί η συγκεκριμένη τσάντα.

    View this post on Instagram

    Fashion Avenue #NYC

    A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on



    ΣΧΟΛΙΑ