• Business Of Fashion

    Τα κορίτσια από τα «Τα Φιλαράκια» καθόρισαν την μόδα του σήμερα

    • NewsRoom


    Το χιούμορ του Τσάντλερ, τα μοναδικά τραγούδια της Φοίβης, η αγάπη του Τζόε για το φαγητό, η εμμονή της Μόνικα για την τάξη και οι διαρκείς επανασυνδέσεις του Ρος και της Ρέιτσελ, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αγαπήσαμε «Τα Φιλαράκια».

    Δεν είναι τυχαίο που το Netflix πλήρωσε στο τέλος του 2018 100 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής της σειράς «Friends» (Τα φιλαράκια) για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η σειρά που προβλήθηκε τη δεκαετία 1994-2004 παραμένει διαχρονική και αξεπέραστη.

    Ένας ακόμη λόγος που κάνει αυτή την σειρά τόσο αγαπητή, πέρα από το σενάριο και το καλοστημένο πλατό που δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς, είναι και η μόδα εκείνης της δεκαετίας που τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξαναγυρίσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των σχεδιαστών. Οι επιρροές των 90’s είναι τόσο εμφανείς στην σημερινή μόδα, που κάνει εντύπωση στο σημερινό κοινό της σειράς, καθώς αντιλαμβάνονται πως πρώτες από όλες φόρεσαν τα «in» ρούχα  οι Φοίβη, Μόνικα και Ρέιτσελ.

    Μάλιστα πολλοί διάσημοι όπως η Σελένα Γκόμεζ αντιγράφουν καθημερινά το στιλ των πρωταγωνιστριών της σειράς.

    Τα λεγόμενα mama jeans, chockers, overalls, crop tops, T-shirt φορέματα, πλεξούδες Boxer και «κεφτεδάκια» είναι μερικά από τα trends του «σήμερα» που παρατηρούμε στο «χθες» της σειράς «Τα Φιλαράκια».



    ΣΧΟΛΙΑ