• Business Of Fashion

    Στα τάρταρα η τηλεθέαση του φετινού σόου της Victoria’s Secret

    • NewsRoom


    Κακά μαντάτα για την Victoria’s Secret αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης για την επίδειξη του 2018 ήταν πολύ απογοητευτικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, φέτος παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό σόου του αμερικανικού brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική. Πρόκειται για ιστορικό χαμηλό.

    Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

    Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ, υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη.

    «Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue, προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size Άγγελος στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

    Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018 αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ και εξέφρασε τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις «άγγελοι» της Victoria’s Secret κάνουν πυτζάμα πάρτυ στο Plaza Hotel



    ΣΧΟΛΙΑ