• Business Of Fashion

    O Σωτήρης Κοντιζάς γίνεται το νέο πρόσωπο πασίγνωστής εταιρείας καλλυντικών (pics & video)

    • NewsRoom


    Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκπέμπει ό,τι και η κουζίνα του: την αυθεντικότητα που προκύπτει από μια ένωση ή μια σύγκρουση (γεύσεων) στοιχείων τόσο διαφορετικών όσο και οι ελληνικές και ιαπωνικές ρίζες του. Απαιτητικός και αυστηρός, ειλικρινής και ζεστός, πορεύεται με τη δίκη του ταυτότητα και με αφετηρία το φαγητό και τις μνήμες.

    Με πατέρα Έλληνα και Γιαπωνέζα μητέρα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έμαθε από μικρός να συνδυάζει μέσα του κουλτούρες αλλά και πολλά διαφορετικά προσόντα, που τον έκαναν να πειραματιστεί από νωρίς σε διαφορετικά πεδία, πριν καταλήξει να αφοσιωθεί στην τέχνη της μαγειρικής.

    Αδιαμφισβήτητα, το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef, όμως, ο ίδιος «κουβαλά στις πλάτες του» πολλά χρόνια μαγειρικής εμπειρίας, έχοντας εργαστεί σε κορυφαίες κουζίνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

    Ο καταξιωμένος σεφ, επιχειρηματίας, σύζυγος και πατέρας, έχοντας κατακτήσει πλέον και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, γίνεται τώρα και ο Brand Ambassador των ανδρικών προϊόντων περιποίησης της Vichy Homme.  

    Ο Σωτήρης συνδυάζει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του  και είναι επιλεκτικός.

    Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα κομψός και επιλεκτικός στην εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς VICHY  HOMME. 

    Με φόντο το αρχαίο λατομείο του Διονύσου και τους καταρράκτες της Πεντέλης, η νέα καμπάνια Vichy Homme παρουσιάζει, λοιπόν, την αντισυµβατικότητα του Σωτήρη µε στοιχεία αντιπροσωπευτικά της Vichy, όπως η φυσικότητα και το νερό.

    Τα δημιουργικά πορτρέτα της σειράς Vichy Homme υπογράφει ο γνωστός πορτρετίστας φωτογράφος ΝΙΚ ΖΙΚ.

    Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή τη συνεργασία.



    ΣΧΟΛΙΑ