• Business Of Fashion

    Ο John Varvatos αποκλειστικά στο Attica!

    • NewsRoom
    John Varvatos

    John Varvatos


    Ο John Varvatos αποκαλύπτει τη Led Zeppelin Capsule Collection στο Attica City Link

    Τα attica, τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα σε θέματα μόδας πολυκαταστήματα στην Ελλάδα, υποδέχονται τον διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής σχεδιαστή John Varvatos, σε ένα αποκλειστικό Μeet & Greet Event για την παρουσίαση της νέας συλλογής LED ZEPPELIN X JOHN VARVATOS.

    Ο John Varvatos, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, θα βρεθεί στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο πολυκατάστημα attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα), καθώς η Αθήνα αποτελεί σταθμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του για τη συλλογή LED ZEPPELIN X JOHN VARVATOS.

    Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου άλμπουμ των Led Zeppelin, που έμελλε να τους τοποθετήσει για πάντα σε περίοπτη θέση στην ιστορία της ροκ, ο σχεδιαστής John Varvatos συνεργάζεται με το συγκρότημα για τη δημιουργία μιας εμβληματικής capsule συλλογής, που γιορτάζει τη σημαντική αυτή επέτειο αποτυπώνοντας το μοναδικό επαναστατικό στίγμα των Led Zeppelin πάνω σε tailored κομμάτια ιδιαίτερης σχεδιαστικής δεξιοτεχνίας.

    Το Attica έχει την τιμή να φιλοξενεί τη συλλογή καθώς και τον ίδιο τον σχεδιαστή σε ένα ξεχωριστό πάρτι γεμάτο μουσική και στιλ.

    Μεγαλωμένος στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, ο ελληνικής καταγωγής Varvatos γαλουχήθηκε στα ’60s και τα ’70s με τις εμβληματικές μουσικές φυσιογνωμίες της εποχής και το ιδιαίτερο προσωπικό στιλ των ινδαλμάτων του rock ’n’ roll, ένα στιλ που αποτέλεσε τον κεντρικό άξονα στον τρόπο που σχεδιάζει, συνδυάζοντας τη rock ’n’ roll επαναστατικότητα με τη χειροποίητη δεξιοτεχνία του παρελθόντος και τη σύγχρονη καινοτομία.

    Η συνεργασία του με τους Led Zeppelin είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από σημερινά looks, με κάθε κομμάτι της συλλογής να απηχεί το ιδιαίτερο ήθος του συγκροτήματος, από τις εμβληματικές τους εμφανίσεις μέχρι την ορμητική, ανατρεπτική τους στάση ζωής.

    «Η σύμπραξη με τους Led Zeppelin σε αυτή τη συλλογή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η μουσική και το στιλ τους είχαν πάντα μεγάλη επιρροή πάνω μου. Ήταν απίστευτη εμπειρία ο σχεδιασμός αυτής της συλλογής μαζί με την μπάντα και η δημιουργία ρούχων που αντιπροσωπεύουν τις ρίζες του στιλ τους, ενώ παραμένουν την ίδια στιγμή εξαιρετικά σύγχρονα», δηλώνει ο John Varvatos.

    Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 θα μοιραστούμε την έμπνευση της νέας συλλογής JOHN VARVATOS X LED ZEPPELIN με ένα Μeet and Greet Event για τον John Varvatos, παρουσία του ίδιου του σχεδιαστή, στο Attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα).

    John Varvatos



    ΣΧΟΛΙΑ