• Business Of Fashion

    Ο οίκος Valentino τραγουδούσε «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» στην επίδειξη του στο Παρίσι

    • NewsRoom


    O Pierpaolo Piccioli παρουσίασε την συλλογή του για άνοιξη/καλοκαίρι «ready to wear» 2020 για τον οίκο Valentino, με κεντρικό σύνθημα το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία», ενώ βασικό στοιχείο της συλλογής του ήταν η μεταποίηση του χρήσιμου και απλού άσπρου πουκάμισου, με έναν εμβληματικό τρόπο, σε απαραίτητο outfit της καθημερινότητας.

    Ο Pier Paolo Piccioli λόγω και του ιταλικού του ταμπεραμέντου συχνά συνδέει τη μόδα με την ποίηση , τη μουσική και την ζωγραφική. Έτσι και σε αυτή την επίδειξη  ο Ιταλός σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την ποίηση και εν ώρα επίδειξης ηχούσαν από τα μεγάφωνα η Minnie Ripperton να τραγουδάει «Είναι εύκολο να σε αγαπώ επειδή είσαι όμορφη» ενώ τα μοντέλα παρελάμβαναν με τις παραμυθένιες δημιουργίες του. Τα εκπληκτικά ρούχα που παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, έδειξαν ότι η γυναίκα του Valentino, είναι όμορφη, διαθέτει δυναμικό σεξαπίλ και προσωπικότητα , είναι κομψή και εμπνέει αγάπη και έρωτα.

    Οι αποχρώσεις του λευκού και χρυσού, το οποίο είδαμε σε εκπληκτικούς συνδυασμούς ρούχων και κοσμημάτων, κυριάρχησαν στην συλλογή «ready to wear». Εντυπωσιακά φορέματα με τεράστιο γιακά και φουσκωτά μανίκια,  πουκάμισα με μπούστο και φαρδιές, διαφανείς και δαντελένιες φούστες, συνδυάστηκαν με περίτεχνα με χρυσά περιδέραια και μακριά σκουλαρίκια.

    Παράλληλα, από τη συλλογή του διάσημου οίκου δεν έλειψαν τα ρομαντικά vintage φλόραλ φορέματα, και τα φορέματα σε έντονα φλουό χρώματα ή με σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση. Όπως δεν απουσίαζαν κομψά total black σύνολα και ο all time classic φινετσάτος συνδυασμός άσπρου-μαύρου.

    Ακόμη, τα επίσημα φορέματα του οίκου φέραν σχέδια από ιδιαίτερα υφάσματα, όπως μετάξι, οργάντζες , με εντυπωσιακά κεντήματα και απλικαρισμένα λουλούδια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ