• Business Of Fashion

    Ο οίκος LVMH σας προσκαλεί στο πιο πολυτελές σαββατοκύριακο του κόσμου

    • NewsRoom


    Από το Παρίσι στο Σαν Φρανσίσκο, από τη Ρώμη στη Σανγκάη, από την κομητεία της Νάπα στους αμπελώνες της Καμπανίας στη Γαλλία… Το τέταρτο «Journées Particulières» μας οδηγεί στα παρασκήνια κάποιων από τους πιο εξαιρετικούς χώρους του οίκου LVMH.

    H LVMH, ο μεγαλύτερος κολοσσός πολυτελείας στον κόσμο, προσκαλεί στους λάτρεις της εκλεπτυσμένης αισθητικής και τέχνης να δουν από κοντά τα ξεχωριστά brands της στο τέταρτο «Les Journées Particulières» τον επόμενο μήνα. Το τριήμερο event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει 40 χώρους σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ανοίξουν τις πόρτες τους για πρώτη φορά στο κοινό.

    Η λέξη-κλειδί στη γιορτή αυτή, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 145.000 επισκέπτες του τελευταίου αντίστοιχου event που έγινε το 2016, είναι η «αλληλεπίδραση. Οι επισκέπτες θα ζήσουν διάφορες εμπειρίες, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν επίσης και σε workshops με σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων και πολλών άλλων δημιουργών από αυτούς που κατασκευάζουν τους θησαυρούς της LVMH.

    Η Fendi, ο ιταλικός οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1925 και ένα από τα brands της LVMH, προσκαλεί τους λάτρεις της στα κεντρικά της στο Palazzo della Civiltà Italiana στα περίχωρα της Ρώμης, προκειμένου να γνωρίσουν τα ταλέντα πίσω από τις απίστευτες τσάντες της.

    Τα εντυπωσιακά κεντρικά της Fendi στα περίχωρα της Ρώμης

    Στην Bulgari, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ξεναγήσεις στην χαρακτηριστική μπουτίκ του οίκου στην οδό 10 Via dei Condotti. Η μπουτίκ έχει υπάρξει αγαπημένο «στέκι» πολλών διασημοτήτων, όπως η Elizabeth Taylor, η Sofia Loren και η Ingrid Bergman εδώ και δεκαετίες.

    Η μπουτίκ της Bulgari στη Ρώμη

    Στη Φλωρεντία, ο οίκος Emilio Pucci θα καλωσορίσει τους επισκέπτες στο Palazzo Pucci, το σπίτι της οικογένειας το οποίο, από το 2017, λειτουργεί και ως έδρα του brand.

    Το Palazzo Pucci στη Φλωρεντία, το οποίο έχει μετονομαστεί σε Pucci Heritage Hub

    Προκειμένου να βιώσουν στο έπακρο την εμπειρία των «Les Journées Particulières», ο οίκος προτείνει στους επισκέπτες να δηλώσουν συμμετοχή online, από τις 22 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να κλείσουν θέση σε ένα από τα πολλά events.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις κρατήσεις και τους χώρους θα βρείτε στην ιστοσελίδα του event.



    ΣΧΟΛΙΑ