ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκλεψε την παράσταση η βασίλισσα Λετίθια
Σε εκδήλωση προς τιμήν της κολυμβήτριας και πρωταθλήτριας κόσμου, Ona Carbonell Ballestero, παρευρέθηκε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.
Όπως είναι φυσικό η πανέμορφη βασίλισσα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και όλοι ήθελαν να μάθουν για το φόρεμά της.
Ξέφυγε για λίγο από τα αγαπημένα της ισπανικά brand και επέλεξε ένα υπέροχο κοραλί φόρεμα, δημιουργία του Michael Kors.
Το φόρεμα αποπνέει το σικ στυλ που χαρακτηρίζει την Λετίθια, ενώ τα κουμπιά που έχει μπροστά, αλλά και η ασημένια ζώνη, ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν το φόρεμα.
Το συνδύασε πάλι με τις αγαπημένες της ροζ γόβες του brand Magrit και τα Gold & Roses σκουλαρίκια.
Τα μαλλιά της επέλεξε να πιάσει σε μία sleek ponytail, ενώ το μακιγιάζ της κυμάνθηκε σε bronze αποχρώσεις.
Οι πιστοί και αφοσιωμένοι φαν της Λετίθια θυμήθηκαν ότι το συγκεκριμένο φόρεμα είχε ξαναφορέσει σε συνάντησή της με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Μάλιστα, τότε είχε σχολιαστεί το γεγονός ότι η Μελάνια είχε φορέσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο φόρεμα σε κάποια εκδήλωση, αλλά σε διαφορετικό φόρεμα.
Στο πλευρό της, βέβαια, ήταν και ο σύζυγός της, βασιλιάς Φελίπε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στη Δυτική Αττικη: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Πού επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών
- Δυτική Αττική: Ο χάρτης της καταστροφής – Πάνω από 480.000 στρέμματα έγιναν στάχτη σε 9 χρόνια
- Τζάνι Ινφαντίνο: Το σχέδιο του επικεφαλής της FIFA για μεγαλύτερα έσοδα μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του
- Συνάντηση της Τζούλι Λυμπεροπούλου – Καρνάκη με τον Χ. Θεοχάρη για θέματα ναυτιλίας του Παναμά και της Ελλάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.