• Business Of Fashion

    Μόδα για επιχειρηματίες: Τι πρέπει να φοράει ένας μοντέρνος άντρας στο γραφείο;

    • NewsRoom
    επιχειρηματική μόδα - επιχειρηματίες


    Το γραφείο είναι ένας επαγγελματικός χώρος όπου εργάζονται άνθρωποι, αλλά πολλοί από αυτούς δεν έχουν τα κατάλληλα ρούχα για να εκπροσωπήσουν σωστά τον εαυτό τους ως ενήλικες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φοράει τα πάντα. Κάποιος θα ήταν καλό να ντυθεί για το γραφείο με τρόπο που θα τον κάνει να νιώθει αρκετά άνετα με το ντύσιμό του για να είναι παραγωγικός. Όταν ντύνεστε για το γραφείο, πρέπει να σκεφτείτε ποιες πτυχές της μόδας θέλετε να υιοθετήσετε και να ενσωματώσετε στο στυλ σας.

    Ποιο είναι, επομένως, το καταλληλότερο ρούχο για τους άνδρες στο γραφείο;

    Ένα καλό, καθαρό, πουκάμισο και μια γραβάτα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα. Το πουκάμισο πρέπει να είναι μακρυμάνικο, κατά προτίμηση με γιακά, κουμπιά και η γραβάτα να είναι κλασσική. Ένα μαύρο ή σκούρο μπλε παντελόνι θα ολοκληρώσει την εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια πρόταση, καθώς το κάθε ρούχο είναι διαφορετικό και φυσικά θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί επιλέγει να το φορέσει κάποιος. Εάν συναντάτε πελάτες, ένα κοστούμι μπορεί να είναι κατάλληλο. Αν πρέπει να παρευρεθείτε σε ένα κοκτέιλ πάρτι μετά τη δουλειά, η εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι πιο χαλαρή.

    Η μόδα για τους άνδρες στο γραφείο μπορεί να αναδειχθεί με τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να φορέσετε. Ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια, κατά προτίμηση μαύρα ή καφέ δερμάτινα oxfords, ένα ρολόι χειρός και πιθανώς ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα για να κρατήσουν τα μανίκια στη θέση τους θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Εάν φοράτε στενό παντελόνι, φορέστε μια ζώνη και βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για την περίπτωσή σας. Εάν υπάρχουν πελάτες, θα πρέπει να επιλέξετε μια γραβάτα που είτε ταιριάζει είτε συμπληρώνει το κοστούμι σας και όχι οποιοδήποτε άλλο ρούχο ή αξεσουάρ. Τα ανδρικά σακίδια είναι λειτουργικά και γι’ αυτό είναι τα καταλληλότερα για το γραφείο. Εάν χρειάζεστε ένα σακίδιο πλάτης ανδρικό, προσπαθήστε να βρείτε ένα που να μοιάζει με επαγγελματικό ή να έχει ένα κλασσικό μοτίβο.

    Πώς να συνδυάσετε ένα επιχειρηματικό όραμα με σακάκια ή παλτό;

    Τα πιο λειτουργικά επαγγελματικά ενδύματα είναι τα σακάκια και τα παλτό. Λόγω της λειτουργικότητας και της πρακτικότητάς τους, είναι κατάλληλα για τον χώρο εργασίας. Τα μπουφάν και τα παλτό για άνδρες διατίθενται σε διάφορα στυλ, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας όταν επιλέγετε ένα σακάκι ή παλτό. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να βγείτε έξω μετά τη δουλειά, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα σε ανοιχτόχρωμο χρώμα, ώστε να είναι πιο κατάλληλο για αυτές τις λειτουργίες. Εάν επιλέξετε ένα παλτό ή σακάκι που έχει το ίδιο χρώμα με το παντελόνι σας, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό σετ παντελονιού μετά τη δουλειά ή να φορέσετε ένα παλτό ή σακάκι από κάτω. Η τελευταία επιλογή είναι λιγότερο επίσημη, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται επαγγελματική. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα ανδρικά παλτό, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/palta

    Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά σακίδια πλάτης της αγοράς;

    Στην αγορά υπάρχει ποικιλία από σακίδια πλάτης. Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο πλάτης για το γραφείο, πρέπει να λάβετε υπόψη τη δυνατότητα χρήσης και τη λειτουργικότητά του. Το σακίδιο δεν πρέπει να είναι δύσκολο στη μεταφορά, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει όλα τα υλικά της εργασίας σας. Τα καλύτερα σακίδια πλάτης για ανδρική εργασία θα έχουν ένα ή περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά: κλειδαριά, ρυθμιζόμενο λουρί, πολλαπλά μεγέθη τσέπης. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένη θήκη φορητού υπολογιστή, αδιάβροχα υλικά και στιβαρή κατασκευή.

    Εάν είστε στέλεχος που συναντιέται με πελάτες, το ντύσιμό σας θα πρέπει να είναι πιο επίσημο. Εάν είστε στη μεσαία διοίκηση, η επαγγελματική σας ενδυμασία θα εξακολουθεί να ενσωματώνει ορισμένα στοιχεία τυπικότητας, αλλά μπορεί να ενσωματώνει και πιο casual κομμάτια. Εάν εργάζεστε σε ένα πολύ απλό περιβάλλον γραφείου, τα ρούχα σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό το επίπεδο ανεπισημότητας. Να θυμάστε πάντα ότι είστε επαγγελματίας και ότι η εμφάνισή σας πρέπει να το αντικατοπτρίζει με τρόπο κατάλληλο για την κατάσταση.



    ΣΧΟΛΙΑ