• Business Of Fashion

    Μελάνια Τραμπ: Πώς συνδύασε το λευκό t-shirt με τις πανάκριβες γόβες Christian Louboutin

    • NewsRoom


    Λαμπερή η Μελάνια Τραμπ

    Η Μελάνια Τραμπ φροντίζει κάθε της εμφάνιση να είναι προσεγμένη και εντυπωσιακή. Αν και ουσιαστικά πρόκειται για ένα θετικό στοιχείο για την ίδια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κατακριθεί γι’ αυτό, καθώς ως Πρώτη Κυρία θα έπρεπε να ασχολείται με πιο σημαντικά και καίρια ζητήματα.

    Αντίθετα, φαίνεται πως η ίδια δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον στα ρούχα που θα φορέσει, διαφέροντας εντελώς από την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, την οποία οι Αμερικανοί είχαν λατρέψει για την συμπόνια της, την φιλανθρωπία της, αλλά και τις εμψυχωτικές της ομιλίες.

    Σε πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η Μελάνια επέστρεψε μαζί με τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, μετά από 10ημέρες διακοπές που έκαναν στο γκολφ κλαμπ του Τραμπ, στο Νιου Τζέρσεϊ.

    Το πρώην μοντέλο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, φορώντας εντυπωσιακές και πανάκριβες γόβες Louboutin, με τις οποίες, μάλιστα, κατάφερε να περπατήσει πάνω στο γρασίδι.

    Τις φλοράλ γόβες συνδύασε με μία πράσινη φούστα και ένα απλό λευκό t-shirt.

    Μαζί με το προεδρικό ζευγάρι ήταν ο 13χρονος γιος τους, Μπάιρον, αλλά και οι γονείς της Μελάνια.

    Πάντως, σε όλες τις φωτογραφίες, το ζεύγος Τραμπ, περπατά χεράκι-χεράκι, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με κάθε άλλη τους εμφάνιση, καθώς συνηθίζουν να φαίνονται απόμακροι. Ένα θέμα που έχει συζητηθεί όσο τίποτα άλλο.

    Amalija Knavs και Viktor Knavs

    Οι πανάκριβες Louis Vuitton τσάντες της Μελάνια Τραμπ



    ΣΧΟΛΙΑ