• Business Of Fashion

    Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη και Έμιλυ Βαφειά με γιορτινά λαμπερά outfits

    • NewsRoom

    Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού και Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη


    Με τις γιορτινές μέρες να πλησιάζουν αναζητούμε τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά outfits για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

    Πηγή έμπνευσης συχνά αποτελούν εμφανίσεις διάσημων γυναικών, οι οποίες διαθέτουν στυλ και άποψη. Μία από αυτές είναι η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, η οποία πρόσφατα διοργάνωσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής «Elpida Youth», ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με εκλεκτά πρόσωπα να δίνουν το «παρών» και να εντυπωσιάζουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, δίνοντας παράλληλα ιδέες για λαμπερά looks.

    Λάμψη δεν σημαίνει απαραίτητα ένα φόρεμα ή κάποια τουαλέτα, κάτι που αποδεικνύει με την επιλογή της, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και επικεφαλής της «Elpida Youth».

    Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο παντελόνι με μεταλλική όψη, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο body με ανοιχτή πλάτη και ψηλοτάκουνα εντυπωσιακά μαύρα μποτάκια του οίκου Louboutin.

    Τα κοσμήματα που φόρεσε ήταν φυσικά από το brand με την δική της υπογραφή, Marianna G. Στο λαιμό της διακρίνουμε το γούρι που σχεδίασε η ίδια για τη νέα χρονιά, αλλά και με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων της «Ελπίδας».

    Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, Άννυ Κώρου, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

    Η Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη επέλεξε και εκείνη παντελόνι για την περίσταση, αλλά έκανε την διαφορά με ένα δερμάτινο σε skinny γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα ασύμμετρο metallic τοπ, με έναν ώμο και ολοκλήρωσε το look με γόβες λουστρίνι, επίσης, Louboutin.

    Μαρία Σπανού και Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

    Από την άλλη, η Έμιλυ Βαφειά ξεχώρισε με ένα υπέρλαμπρο wrap φόρεμα με puffy sleeves, το οποίο συνδύασε με οπάκ καλσόν και εντυπωσιακά γοβάκια με πέτρες.

    Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού και Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

    Τα μέλη της Επιτροπής «Elpida Youth» από αριστερά: Ειρήνη Βασιλοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

    Με πρωτοβουλία της Επιτροπής πραγματοποιείται σταδιακά η ριζική ανακαίνιση του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ παράλληλα, τα δραστήριά μέλη της Επιτροπής, διοργανώνουν, τα τρία τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχίατην Πρότυπη Θεραπευτική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp», ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο την βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

    Μέλη της Επιτροπής «Elpida Youth» από αριστερά: Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Ελίνα Σμπώκου, Χρυσή Βραδινογιάννη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Τόνια Βασιλοπούλου, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη
    Μέλη της Επιτροπής «Elpida Youth» από αριστερά: Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ελίνα Σμπώκου, Τόνια Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Κλαίρη Τσαβλίρη, Ισμήνη Παναγιωτίδη
    Τα μέλη της Επιτροπής “Elpida Youth” από αριστερά: Ειρήνη Βασιλοπούλου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μαριάννα Λαιμού, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Έμιλυ Βαφειά, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Τόνια Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ