• Business Of Fashion

    Κρις και Κάιλι Τζένερ με ασορτί πανάκριβες Hermes Himalaya Birkin τσάντες 

    • NewsRoom
    τζενερ

    Κρις και Κάιλι Τζένερ


    Επέστρεψε στη δράση η Κάιλι Τζένερ, μετά την βαριά ίωση που πέρασε την περασμένη εβδομάδα

    Η 22χρονη δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία μαζί με την μητέρα κα μάνατζέρ της, Κρις Τζένερ από το ιδιωτικό τους τζετ.

    «Business meetings», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία μαμά και κόρη ποζάρουν ντυμένες στα μαύρα, με μαύρα γυαλιά και ασορτί τσάντες.

    Βέβαια, δεν πρόκειται για δύο οποιεσδήποτε τσάντες, αλλά για τις σπάνιες Hermes Himalaya Birkin bags.

    Η αξία μιας τέτοιας τσάντας ανέρχεται στα 150 χιλιάδες δολάρια, και θεωρείται το «ιερό δισκοπότηρο» σε μία συλλογή με τσάντες.

    Στα πανάκριβα αξεσουάρ που φορούν στη συγκεκριμένη φωτογραφία περιλαμβάνονται διαμαντένια σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, αλλά και περιδέραια.

    τζενερ
    Κρις και Κάιλι Τζένερ

    Ακριβώς μία ώρα νωρίτερα, ο λογαριασμός της εταιρείας της Kylie Cosmetics, στο Instagram, ανέβασε μια κλεφτή ματιά στη «φθινοπωρινή» συλλογή με τις luxury τσάντες που έχει στην κατοχή της η Τζένερ.

    Μέσα από αυτή την φωτογραφία διακρίνουμε πως εκτός από την Himalaya Birkin, η Κάιλι Τζένερ διαθέτει ακόμα μία Himalaya Birkin, καθώς και μία -απλή- καφέ Hermes Birkin, η τιμή της οποίας είναι σαφώς χαμηλότερη, στα 36 χιλιάδες δολάρια.

    Όπως φαίνεται η Τζένερ, που έγινε μητέρα το 2018, έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον οίκο Hermes, αφού στη συλλογή της έχει ακόμη την Hermes Kelly Dalmatian Pink Buffalo Gold, των 22 χιλ. δολαρίων και μία πορτοκαλί σουέντ Birkin, των 20 χιλ, όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό People.

    καιλι τζενερ
    Η συλλογή της Κάιλι Τζένερ

    Ακόμη διαθέτει μία Birkin σε καφέ και μαύρη απόχρωση των 38 χιλ. δολ..

    Από τις εκκεντρικότερες τσάντες της συλλογής της είναι δύο Judith Leiber κλατς σε σχήμα κραγιόν, των 5,5 χιλ. η κάθε μία και μία κρυστάλλινη Judith Leiber σε σχήμα δολαρίων των 5,7 χιλ.

    Βέβαια, όπως έχει δείξει και σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube, από την συλλογή της δεν λείπουν οι οίκοι Prada, Chanel και Louis Vuitton.



    ΣΧΟΛΙΑ