• Business Of Fashion

    Η Sarah Jessica Parker πιο σέξι από ποτέ στη νέα καμπάνια της Intimissimi

    • NewsRoom


    Η Sarah Jessica Parker μας χαρίζει μερικές στιγμές «Carrie Bradshaw», καθώς τριγυρίζει στους δρόμους πρωταγωνιστώντας στην καινούρια καμπάνια του ιταλικού brand εσωρούχων Intimissimi.

    Sarah Jessica Parker Intimissimi campaign

    Ως το πρόσωπο της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 και του νέου balconette σουτιέν του brand, η πρώην πρωταγωνίστρια του Sex and the City λανσάρει το νέο balconette σουτιέν της Calzedonia στους δρόμους της Νέας Υόρκης στη νέα καμπάνια, το οποίο αφήνει να φαίνεται κάτω από ένα μεταξένιο σετ από μαύρες πυτζάμες, συνδυασμένο με ένα λαμπερό κολιέ.

    Sarah Jessica Parker Intimissimi outfit crossing the street

    Η 53χρονη ηθοποιός αποδεικνύει ότι μπορεί κανείς να φορέσει εσώρουχα και εκτός σπιτιού, αρκεί να τα συνδυάσει σωστά. Πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ τολμηρού και επιτηδευμένου, μια αισθητική που η σταρ υιοθετούσε πάντα.

    Ποιες είναι λοιπόν οι σκέψεις της σταρ για την αυτοπεποίθηση και την αντιμετώπιση της κριτικής;

    Sarah Jessica Parker Intimissimi outfit

    «Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω, αλλά μια κρίση αυτοπεποίθησης αραιά και που δεν είναι και τόσο κακό πράγμα», λέει στην Intimissimi στο βίντεο των γυρισμάτων της καμπάνιας. «Είναι καλό μερικές φορές να νιώθει κανείς την πρόκληση, να είναι αβέβαιος και αγχωμένος. Η αυτοπεποίθηση και η ανασφάλεια μπορούν να είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός».

    Ως μητέρα τριών παιδιών, η ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι η επιτομή μιας γυναίκας που τα έχει όλα. Ωστόσο, είναι ειλικρινής με τη δυσκολία της ισορροπίας.

    «Είναι μια πρόκληση. Αλλά ακόμη περισσότερο για γυναίκες που κάνουν δύο ή τρεις δουλειές και δεν έχουν την υποστήριξη που έχω εγώ», λέει η SJP. «Λατρεύω να δουλεύω εκτός σπιτιού, αλλά το να είμαι μητέρα είναι μια χαρά που δεν μπορώ να περιγράψω. Για πολλές εργαζόμενες μητέρες όμως, να πω την αλήθεια, η ισορροπία είναι αυτό που πάντα ψάχνουμε αλλά πολύ συχνά, είναι άπιαστο».

    Η καμπάνια της Intimissimi θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.



    ΣΧΟΛΙΑ