• Business Of Fashion

    Η γραβάτα που έγραψε ιστορία: Ποια την έκανε δώρο στον βασιλιά Κάρολο;

    • NewsRoom

    LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 21: King Charles III attends a ceremonial welcome for The President and the First Lady of the Republic of Korea at Horse Guards Parade on November 21, 2023 in London, England. King Charles is hosting Korean President Yoon Suk Yeol and his wife Kim Keon Hee on a state visit from November 21-23. It is the second incoming state visit hosted by the King during his reign. (Photo by Samir Hussein/WireImage)


    Η κίνηση ματ της ημέρας αναμφίβολα ανήκει στον βασιλιά Κάρολο και την εμφάνιση του στην Σύνοδο COP28 για το κλίμα που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

    Ο οποίος με nonchalant κομψότητα, αλλά και χιούμορ, έστειλε το δικό του μήνυμα, εμφανιζόμενος μπροστά στον Ρίσι Σούνακ με τη γραβάτα με τα ελληνικά σημαιάκια επάνω, αλλά και ασορτί γαλανόλευκο μαντήλι (pochette) στην μπροστινή τσέπη του κοστουμιού του.

    Μια κίνηση που μόνο ως ξεκάθαρη στήριξη προς τη χώρα μας θα μπορούσε να ερμηνευτεί – εν μέσω της διαμάχης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

    [Άλλωστε ήρθε ελάχιστα 24ωρα μετά την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λονδίνο, μετά τα όσα είπε ο Έλληνας ομόλογός του για τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε συνέντευξή του στο BBC.

    Να σημειωθεί πως η εν λόγω μεταξωτή γραβάτα ανήκει στη συλλογή «Pagoni Maison des Cravates» (Ακαδημίας 16, Κολωνάκι) και φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή της Μαριάννας Παγώνη.

    Όπως δε έκανε προ ολίγου γνωστό η Δήμητρα Κολοτούρα με ανάρτηση story στο Instagram account της, την εν λόγω γραβάτα αγόρασε η ίδια, η κυρία Δήμητρα Κολοτούρα (ιδιοκτήτρια της Zeus+Δione), και την προσέφερε ως δώρο στον βασιλιά Κάρολο.

    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ

     

    Διαβάστε επίσης

    Το λονδρέζικο πριβέ κλαμπ Mark’s Club επέλεξε η Σήλια Κριθαριώτη για να γιορτάσει τη συνεργασία της με το πολυκατάστημα Harrods

    Το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024 και το Χριστουγεννιάτικο bazaar

    Golden Goose: Τα «dirty luxury» παπούτσια που στοχεύουν σε IPO έως και 4 δισ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ