• Business Of Fashion

    Το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024 και το Χριστουγεννιάτικο bazaar


    Μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (‘Northern Star’) που συμβολίζει την παντοτινή πυξίδα αγάπης για την ΕΛΠΙΔΑ αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, της αγαπημένης μας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, είναι το γούρι για το 2024.

    Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου, κυρία Μαριάννα Λαιμού, εγγονή της Ιδρύτριας του Σωματείου, και κατασκευασμένο από το το κοσμηματοπωλείο “SERKOS”. Όλα τα έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

    Αλλά και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο θα γίνει την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

    Με έμπνευση από το φωτεινό αστέρι της “ΕΛΠΙΔΑΣ’ η ομάδα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, του “ELPIDA YOUTH” και του e-shop του Συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας.

    31 μεγάλες εταιρείες θα συμμετάσχουν στο μπαζάρ και θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του Σωματείου.

    Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα δώσει το δικό του «παρών» στο Μπαζάρ δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα», δίνοντας στα φωτεινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

    Διαβάστε επίσης

    Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γιόρτασαν την Εθνική τους Εορτή στο Ζάππειο Μέγαρο

    Zeus+Δione: Ένα γούρι από το Α ως το Ω

    Γιορτή για την Globus Maritime στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης



    ΣΧΟΛΙΑ