• Business Of Fashion

    Calzedonia: Αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τα καλσόν

    • NewsRoom


    Την Τρίτη το βράδυ παρουσιάστηκε στη Βερόνα της Ιταλίας η ετήσια επίδειξη του brand Calzedonia, με θέμα «LegShow 2019 Hotel Edition» και front row τα style icons και ambassadors της εταιρείας, όπως η Κιάρα Φεράνι, η Τίνα Κουνακέι και το γνωστό αγγελάκι της Victoria’s Secret Μπάρμπαρα Πάλβιν.

    Η πασαρέλα που έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν, σχεδιάζει «από την αρχή»  το αξεσουάρ και απόλυτο πρωταγωνιστή της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το καλσόν, μετατρέποντας το σε ένα κομμάτι που μπορεί να φωτίσει ακόμα και τα πιο απλά looks.

    Η πασαρέλα παρουσιάστηκε μέσα από μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός Grand Hotel, με ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτιά, όπου οι πόρτες άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές, δίνοντας ζωή σε μια σειρά από διαφορετικά σκηνικά που εναλλάσσονταν μαζί με τις τάσεις που έλεγαν τη δική τους ιστορία στην πασαρέλα του ιταλικού brand.

    Στην συλλογή κυριάρχησαν τα καλσόν καλυμμένα με γράμματα, κυρίως με το logo της εταιρείας «CLZ», ενώ πολλά ήταν εξολοκλήρου καλυμμένα με αυτά, για ένα graphic δαντελένιο effect. Καλσόν και κολάν μεταμορφώνονται σε εκτυφλωτικά στοιχεία που γοητεύουν και κλέβουν την παράσταση σε ένα πιο minimal και basic outfit. Στη συλλογή είδαμε ζεστά και άνετα κομμάτια από κασμίρ μέσα από έναν συνδυασμό με λαμπερές πλέξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου για ένα cocoon effect.



    ΣΧΟΛΙΑ