• Business Of Fashion

    Η Μπιγιονσέ πιο σέξι από ποτέ στην καμπάνια για τη συλλογή «Adidas x Ivy Park»

    • NewsRoom


    Η Μπιγιονσέ είχε ανακοινώσει τον περασμένο Απρίλιο την συνεργασία του brand της, Ivy Park, με την Adidas, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές.

    Τις τελευταίας μέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την πολυαναμενόμενη collection, τόσο στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram όσο και σε εκείνον της Adidas. Οι θαυμαστές της «Queen B» θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη συλλογή στις 18 Ιανουαρίου, όταν και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και φυσικά online.

    Η Μπιγιονσέ για χάρη της καμπάνιας έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και sexy φωτογράφηση με κομμάτια από τη collection της. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο website της τραγουδίστριας, ποζάρει στο φακό, ενώ στους γοφούς της κρέμεται ένα αθλητικό παπούτσι, καθώς διαγράφεται το καλλίγραμμο σώμα της.

    Η φωτογραφία από την συλλογή «Adidas x Ivy Park» που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Μπιγιονσέ

    Μάλιστα, όπως πια είναι καθιερωμένο με την επικράτηση των social media στις μεθόδους της προώθησης των προϊόντων και του marketing, η Μπιγιονσέ έσπευσε να στείλει τα νέα προϊόντα της συλλογή της σε επιλεγμένα διάσημα πρόσωπα και Influencers. Είναι μια τακτική που ακολουθούν τα περισσότερα brands με ρούχα, προϊόντα ομορφιάς, ακόμα και εταιρείες τεχνολογίας. Μεταξύ των διάσημων προσωπικοτήτων που η Μπιγιόνσε προώθησε τη νέα της συλλογή ήταν και η Χέιλι Μπίμπερ, η οποία μέσω των Instagram stories της μας έδωσε  μια γεύση από την πολυσυζητημένη collection.

    Το PR package που έλαβε η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ ήταν ασυνήθιστα μεγάλο καθώς αποτελούνταν από ένα πορτοκαλί (βασικό χρώμα της συλλογής) clothing rack με όλα τα ρούχα και τα παπούτσια του «Adidas x Ivy Park»!



    ΣΧΟΛΙΑ