• Business Of Fashion

    Όταν οι γαλαζοαίματες τολμούν

    Νταϊάνα, Κέιτ και Μέγκαν


    Μπορεί να υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο που επιβάλλεται στα μέλη των βασιλικών οικογενειών για κάθε τους κίνηση, ωστόσο όσον αφορά στη μόδα, οι πανέμορφες πριγκίπισσες, βασίλισσες και δούκισσες, καμιά φορά, τολμούν να το αψηφήσουν

    Από την Νταϊάνα μέχρι την Κέιτ Μίντλετον και την Λετίθια της Ισπανίας, όλες έχουν πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση επιλέγοντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι.

    Πρώτη διδάξασα, η αγαπημένη και αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις με ένα φλοράλ φόρεμα με το συγκεκριμένο trend, σε πρεμιέρα του «Crocodile Dundee» στο Λονδίνο, το 1988.

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εκπληκτικό λευκό outfit με κεντημένη διαφάνεια στο πάνω μέρος και ένα αεράτο τελείωμα με ένα αρκετά μακρύ σκίσιμο.

    Πρόκειται για φόρεμα του brand Self Portrait αξίας 366 ευρώ, το οποίο έγινε αμέσως sold out. Προηγουμένως, το συγκεκριμένο brand δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό, ωστόσο με μία της μόνο εμφάνιση, η Κέιτ Μίντλετον το έβαλε στο «χάρτη» με τα πιο «καυτά» ονόματα της μόδας.

    Κέιτ Μίντλετον

    Τον Μάιο του 2019, η Κέιτ έκανε ακόμα μία «τολμηρή» εμφάνιση που εντυπωσίασε, όταν φόρεσε το πουά φόρεμα από Alessandra Rich, αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο είχε φορέσει για πρώτη φορά στη φωτογράφιση για τα 70α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου.

    Κέιτ Μίντλετον

    Εκείνη την εποχή, το συγκεκριμένο έκανε «πάταγο» με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της Μέγκαν Μαρκλ στη σειρά Suits, Άμπιγκειλ Σπένσερ να το φοράει στο γάμο της φίλης της και του Χάρι.

    Άμπιγκειλ Σπένσερ-γαμος
    Άμπιγκειλ Σπένσερ

    Επιπλέον, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αλλά και η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ έχουν φορέσει το ίδιο πουά design με τον λευκό γιακά, τα μεγάλα λευκά κουμπιά και το σκίσιμο στο πόδι.

    Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
    Ιβάνκα Τραμπ

    Παλαιότερα, το 2012, όλοι είχαν μείνει άφωνοι με το σικ κρεμ φόρεμα του Roland Mouret, το οποίο τίμησε η Κέιτ σε επίσημο δείπνο το 2012 και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

    Κέιτ Μίντλετον

    Σε fashion show του Alexander McQueen, το 2015, η πριγκίπισσα Βεατρίκη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα μαύρο tuxedo φόρεμα που είχε σκίσιμο στο μηρό της, καθώς και ένα εντυπωσιακό βαθύ μπούστο.

    Πριγκίπισσα Βεατρίκη

    Αγαπημένος οίκος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Μέγκαν Μαρκλ είναι ο Givenchy, άλλωστε και το νυφικό της ήταν δική του δημιουργία. Στην πρώτη της κιόλας επίσημη σόλο εμφάνιση το 2018, η Μέγκαν Μαρκλ τόλμησε το fashion trend.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αυστραλία, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη με ένα καλοκαιρινό beach dress, το οποίο, επίσης αναδείκνυε τα πόδια της, αλλά και την λεπτή μέση της.

    Μέγκαν Μαρκλ

    Η πάντα εκθαμβωτική βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με μαύρο πουά και σκίσιμο που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της στη Σαλαμάνκα, το 2018.

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας



    ΣΧΟΛΙΑ