• Business Of Fashion

    Φοίβη Ουάλερ-Μπριτζ: Πώς το μαύρο tweed κουστούμι της θα βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αυστραλία

    • NewsRoom


    H διάσημη ηθοποιός και βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Φοίβη Ουάλερ-Μπριτζ, είναι άλλη μια μεταξύ των διάσημων που βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν στην τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει προκληθεί από τις τεράστιες πυρκαγιές στην Αυστραλία.

    Η Φοίβη Ουάλερ-Μπριτζ αποφάσισε μέσω της εμφάνισης της στα βραβεία «Χρυσές Σφαίρες» του 2020 να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο την καταστροφική κατάσταση στην Αυστραλία. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας ένα λαμπερό μαύρο tweed κοστούμι, το οποίο ήταν διακοσμημένο με πέτρες, από τον οίκο Ralph & Russo, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες.

    Αμέσως μετά την νίκη της για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία ή μιούζικαλ , για το πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Fleabag, επισκέφτηκε το press room, όπου κρατώντας το βραβείο της ανακοίνωσε πως θα κάνει δωρεά τα ρούχα που φορούσε, μαζεύοντας χρήματα για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αυστραλία.

    Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, «Συνεργαστήκαμε με τον οίκο Ralph & Russo, του οποίου οι σχεδιαστές κατάγονται από την Αυστραλία για να δημιουργήσουμε αυτό το couture κοστούμι, το οποίο είναι ό,τι καλύτερο έχω φορέσει ποτέ και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

    Η Ουάλερ-Μπριτζ, ακολούθησε στα βήματα πολλών χολιγουντιανών αστέρων όπως το ζευγάρι Νικόλ Κίντμαν-Κιθ Ουρμπαν, οι οποίοι κατάγονται από την Αυστραλία, και την τραγουδίστριας  Πινκ (Pink), που δώρισαν αντίστοιχα 500.000 δολάρια για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αυστραλία.  Βέβαια, η βοήθεια δεν σταματάει στα διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ, καθώς μεγάλα αστέρια από τον αθλητικό κόσμο όπως η Μαρία Σαράποβα και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχουν κάνει και αυτοί μεγάλες δωρεές για τον ίδιο σκοπό.



    ΣΧΟΛΙΑ