• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Spring mood, on!


    Έχω μπει σε ανοιξιάτικη διάθεση! Η εαρινή ισημερία, η πανσέληνος, αλλά και η υπέροχη λιακάδα, βοηθάνε πολύ σε αυτό.

    Πιστεύω πολύ στον συνδυασμό μαύρο παντελόνι και έντονο χρωματιστό πουκάμισο ή top ή t-shirt. Υπάρχουν τόσοι τρόποι που μπορούν να συνδυαστούν χωρίς να είναι ποτέ μονότονα. Παντελόνι cigarette ή ίσιο ή bootcut ή wideleg ή με ψηλή μέση ή χαμηλή, που κολλάει στο σώμα ή απλώς πέφτει, η ποικιλία είναι τεράστια ….

    Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ένα ωραίο μαύρο Ann Taylor, αγορασμένο φυσικά online (δεν υπάρχει Ann Taylor στην Ελλάδα και νομίζω ούτε στην Ευρώπη ακόμη), δεν είναι το χυτό το ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα, αλλά στέκεται και τονίζει μέση και καμπύλες. Είναι ίσιο προς φαρδύ στο τελείωμά του και για τον λόγο αυτό μου αρέσει πολύ να το φοράω ή με flat loafers ή με μποτάκια.

    Το πουκάμισο σε αντίθεση είναι από πολύ μαλακό ύφασμα και πέφτει όμορφα και ευχάριστα πάνω στο σώμα.  Είναι Loft by Ann Taylor, έχει ως βάση ένα υπέροχο πράσινο τυρκουάζ χρώμα και επάνω μεγάλα γαλάζια και μωβ λουλούδια. Δεν φαίνεται στην φωτογραφία καθαρά και δεν φαινόταν και όταν το παρήγγειλα  αλλά έχει μία τσέπη στο δεξί στήθος.

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι παλιό κομμάτι κλασσικό που φυσικά κυκλοφορεί ακόμη… από τις ωραιότερες Lοuis Vuitton ζώνες και πολύ αγαπημένο δώρο.

    Τα μποτάκια είναι Nine West, είναι καστόρινα με περίπου 10 πόντους λεπτό τακούνι, και ακριβώς όπως μου αρέσουν. Ούτε πολύ μυτερά, ούτε πολύ στρογγυλά. Στο πίσω μέρος έχουν μία σούρα, που τονίζει τον αστράγαλο και φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά.  Είναι απίστευτα αναπαυτικά, φοριούνται με τζην, αλλά και με φόρεμα και casual αλλά και πιο επίσημα.

    Το κρεμαστό είναι από τα πιο αγαπημένα  μου, χριστουγεννιάτικο δώρο της αδερφής μου πριν από πολλά χρόνια και είναι Swarovski Philips. Πως γίνεται να είναι και Philips? Επειδή οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν και έφτιαξαν αυτό το κόσμημα το οποίο είναι ταυτόχρονα και USB 1G, έτσι ώστε να έχεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες, σε μία καρδιά δίπλα στην καρδιά σου. Το αγαπώ ιδιαίτερα. Μόνο του μειονέκτημα είναι ότι είναι κάπως βαρύ, και αν φοριέται πολλές ώρες, κουράζει.

    Η τσάντα, παρότι δεν φαίνεται καλά, είναι μία απλή κλασσική Nine West, αγορασμένη από το Golden Hall, βολική, με αρκετό χώρο, και το καλό της είναι ότι κρατιέται εύκολα στο χέρι, αλλά κρεμιέται και άνετα στον ώμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι επίσημο: Ο Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10 casual φορέματα σε άσπρο-μαύρο για τη νέα σεζόν!



    ΣΧΟΛΙΑ