• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Summer White

    • Working in style


    Υπάρχουν κάποια ρούχα που σου μιλάνε. Όπου και να τα δεις όπως και να βρεθούν στον δρόμο σου και που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε. Και που ποτέ δεν μετανιώνεις γι’ αυτό.

    Ένα τέτοιο είναι το φόρεμα της φωτογραφίας.

    Πραγματικά είχε όλα τα πράγματα που αγαπώ σε ένα φόρεμα.

    Κατ’ αρχήν έχει τσέπες και λατρεύω τα φορέματα με τσέπες. Για να έχει τσέπες είναι προφανώς φαρδύ σε γραμμή άλφα, η οποία επιτυγχάνεται με δύο υπέροχες κουφόπιετες, μία μπροστά και μία πίσω ενώ ταυτόχρονα είναι εφαρμοστό στο πάνω μέρος.

     

     

    Δεύτερον έχει διχρωμία την οποία αγαπώ.

    Τρίτον η διχρωμία του έχει τα πλέον αγαπημένα μου αλλά και πλέον σικ χρώματα: Λευκό και μαύρο.

    Τέταρτον έχει το κατάλληλο μήκος, ακριβώς πάνω από το γόνατο.

    Πέμπτον παρότι είναι λευκό, το ύφασμα δεν είναι ιδιαίτερα λεπτό και επιπλέον έχει φόδρα, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς αδιαφανές.

     

    Όπως έχω πει , τα περισσότερα ρούχα μου τα αγοράζω από το internet. Ή από Ελλάδα, ή πιο συχνά από Αμερική. Αγαπημένα sites , Ann Taylor,  Loft, New York and company καθώς και τα αμερικάνικα πολυκαταστήματα, ενώ στην Ελλάδα ιντερνετικά έχω αγοράσει μόνο παπούτσια και ρούχα από το Zara . Πριν λίγο καιρό όμως, σε βόλτα τυχαία μπήκα στο κατάστημα Ηelmi, και αγόρασα 2 φορέματα τα οποία με βόλεψαν πολύ.

    Μπαίνοντας λοιπόν τυχαία να χαζέψω στο site πέτυχα αυτό το φόρεμα και το ερωτεύτηκα ακαριαία. H τιμή του ήταν πολύ προσιτή για τέτοιο ρούχο, και το ρίσκο που πήρα ήταν το μέγεθος.

     

    Ανταμείφθηκα όμως με ένα υπέροχο φόρεμα, που μου ταιριάζει γάντι, και που μέχρι στιγμής κρατάει τα σκήπτρα στο Instagram blog μου με τα περισσότερα likes.

    Tα παπούτσια τα έχω αγοράσει και αυτά από Αμερική, παρότι η μάρκα ακούγεται Ευρωπαϊκή. Είναι Via Spiga το μοντέλο Fayola, και όπως έχω ξαναπεί ότι κάνω με τα παπούτσια, τα έχω σε αυτό το λευκό με την μαύρη τρέσα και το  λευκό τακούνι αλλά και στο αντίθετο, μαύρο με λευκή τρέσα και μαύρο τακούνι. Είναι από το πιο κομψά πέδιλα που έχω και δεν έχουν περάσει ποτέ απαρατήρητα.

     

    Η τσάντα είναι Michael Kors, Gramercy small tote bag.  ένα πολύ γλυκό μπεζ χρώμα με χρυσή αγκράφα, με ωραίο μαλακό δέρμα, που έχει και λουρί για τον ώμο, αλλά την κρατάω πάντα στο χέρι. Την έχω 6 χρόνια και την κρατάω ακόμη εύκολα γιατί είναι πολύ κλασσική.

    Το κρεμαστό είναι δώρο από αγαπημένη φίλη από την Άννα Μαρία Μαζαράκη, με μεγάλες μαύρες μπίλιες και χρυσούς κρίκους, που νομίζω συμπληρώνει το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο.

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ