• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Black and white

    • working in style


    Σίγουρα δεν είμαι η μόνη γυναίκα που αγαπάει τα ασπρόμαυρα ρούχα γι’ αυτό μάλλον και κυκλοφορούν τόσα πολλά!  Με γεωμετρικά σχέδια, με ρίγες, με λουλούδια, με τρέσες, όπως και να δένουν αυτά τα δύο χρώματα, πάντα είναι ένα μαγικό τελικό αποτέλεσμα.

    Το φόρεμα της φωτογραφίας είναι ελληνικό, είναι Helmi, και το είχα αγοράσει τυχαία στις εκπτώσεις σε μία από τις σπάνιες πλέον βόλτες μου τα μαγαζιά, καθώς ψωνίζω το 90% των ρούχων μου online.

    Το πιο αξιοπερίεργο σε αυτό το φόρεμα είναι ότι το μέγεθός του είναι XL, και πρέπει κυριολεκτικά να είναι το μόνο μου ρούχο σε αυτό το μέγεθος.   Δεν ξέρω πως ακριβώς είχε σχεδιαστεί η φόρμα του ή για ποιο σωματότυπο, αλλά πραγματικά δεν έκλεινε καν, κανένα άλλο μέγεθος!

    Και αυτό  όπως και τα περισσότερα αμάνικα φορέματα μου, το φοράω και τον χειμώνα με χοντρό μαύρο καλσόν και μποτάκια ή μπότες και ένα ωραίο μακρύ ή ελαφρύ πανωφόρι όπως ένα DKNY cozy, αλλά  και το καλοκαίρι ξυπόλυτη με μαύρα ή ασπρόμαυρα πέδιλα.

    Τώρα λόγω αμηχανίας εποχής, έχω κάνει κάτι ενδιάμεσο… το έχω φορέσει χωρίς καλσόν φυσικά,  με κλειστές ψηλές γόβες και έχω πάρει και ένα γκρι ανοιχτό cozy DKNY μαζί, μήπως χρειαστεί.

    Οι γόβες είναι καστόρινες Calvin Klein πλατφόρμες, με λεπτομέρειες από λουστρίνι, και τις βρήκα σε ένα bazaar της folli follie, όπως συμβαίνει πάντα, τελευταίο μέγεθος τελευταίο κομμάτι σε μία ανέλπιστη τιμή. Δεν χρειάζεται να πω πόσο αναπαυτικές είναι, παρά τους 10 πόντους ύψος τους. Κυριολεκτικά αισθάνεται κανείς ότι κυκλοφορεί με σαγιονάρες….

     Το κρεμαστό είναι Ann Taylor αγορασμένο Online από Αμερική, μακρύ και απλό με μαύρες μεγάλες χάντρες…

    Η τσάντα, η οποία μπορεί να κρατηθεί μέρα ή νύχτα εντός ή εκτός γραφείου, είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί την έχω ευχαριστηθεί ιδιαίτερα.

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φορά το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα μου τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram. 



    ΣΧΟΛΙΑ