• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Μπεζ άνοιξη

    • Working in style


    Μου αρέσουν πολύ τα μαλακά υφάσματα. Αυτά που τα φοράς και αισθάνεσαι ότι σε αγκαλιάζουν. Δεν μου αρέσουν τα ρούχα που στέκονται άκαμπτα πάνω στο σώμα και έχουν το ίδιο σχήμα όποιος και αν τα φοράει.

    Το σημερινό ντύσιμο είναι πολύ απλό και βολικό για την εποχή, την οποία πολύ θα ήθελα να την πω άνοιξη αλλά δυσκολεύομαι ακόμη λίγο.

    Το μπλουζάκι είναι LOFT by Ann Taylor, αγορασμένο Online από Αμερική, και είναι μακό στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός από τα μανίκια, τα οποία είναι από άλλο υλικό πιο διαφανές, πιο αέρινο και κάνουν έναν υπέροχο φραμπαλά που δείχνει ιδιαίτερα πλούσιο το μανίκι και μεταμορφώνει ένα απλό μπλουζάκι σε ένα κομψό ρούχο.

    Το παντελόνι είναι και αυτό αγορασμένο Online από Αμερική και παρότι θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς ένα απλό bootcut παντελόνι από το εξωτερικό, η συγκεκριμένη εταιρία NewYork and company, βγάζει μία σειρά παντελόνια που λέγονται 7th avenue pants, τα οποία σε όλα σχεδόν τα σχέδια μου ταιριάζουν τέλεια. Είναι μία σχετικά οικονομική μάρκα και μία από τις σειρές της λανσάρεται από την Eva Mendes,  υποθέτω ότι λοιπόν ότι  πρέπει να απευθύνεται κυρίως σε curvy ladies  όπως φαίνεται και από τις φωτό της εταιρίας, ανεξαρτήτως κιλών, που είναι η περίπτωσή μου.  Εφόσον ξέρω λοιπόν το νούμερό μου, με βγάζει από την ταλαιπωρία του να ψάχνω το σωστό παντελόνι και από την απογοήτευση του να μην μου ταιριάζει αυτό που πιθανόν να μου αρέσει. Το συγκεκριμένο παντελόνι δε έχει και ένα ανεπαίσθητο καρό που του δίνει έναν λίγο πιο επαγγελματικό τόνο.

    Η ζώνη είναι μία καφέ σκούρα Longchamp με ασημένια αγκράφα, από τις πολύ κλασσικές της (ούτως ή άλλως κλασσικής) μάρκας.

    Η τσάντα είναι LOEWE, αγαπημένη μάρκα για τσάντες στο παρελθόν, όχι τόσο αγαπημένη τα τελευταία χρόνια, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά ήταν εξαιρετικά πετυχημένη και την αγαπώ εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

    Τα παπούτσια παρότι δεν φαίνονται καλά, είναι μπορντό και τα συνδύασα λόγω της απουσίας κάποιου αρκετά σκούρου καφέ παπουτσιού για να το συνδυάσω με τα συγκεκριμένα ρούχα. Παραδόξως του πήγε πολύ ωραία!

    Είναι λουστρίνια Tod’s, από τις παπούτσια ναυαρχίδα της μάρκας νομίζω, έχουν αγκράφα μπροστά και ένα υπέροχο σταθερό δεκάποντο τακούνι με τα γνωστά χαρακτηριστικά καρουμπαλάκια της εταιρίας.

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φοράω το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα μου, τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

     



    ΣΧΟΛΙΑ