• Business Of Fashion

    Επιστροφή-σοκ για το διάσημο μοντέλο, Κένταλ Τζένερ, στην πασαρέλα του οίκου Burberry

    • NewsRoom


    Η Κένταλ Τζένερ ξαναγύρισε στις πασαρέλες με ένα καινούργιο look και εξέπληξε το πλήθος.

    Μετά από απουσία σχεδόν ενός χρόνου από τις πασαρέλες και τις εβδομάδες μόδας, καθώς είχε επικαλεστεί λόγους ψυχικής υγείας, η Κένταλ περπάτησε στην πασαρέλα του Burberry για την κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι 2020, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

    Το μοντέλο και it girl της οικογένειας Καρντάσιαν εξέπληξε τους πάντες, όταν εμφανίστηκε στο σόου με ξανθά μαλλιά, καθώς ήταν η μόνη από τις αδερφές της που δεν είχε δοκιμάσει αυτή την τολμηρή αλλαγή.

    Η 23χρονη Κένταλ αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό μελαχρινό μαλλί για ένα πλατινέ ξανθό με ανταύγειες που κατέληγαν στις μαύρες ρίζες της.

    Τα μαλλιά της ήταν ίσια κάτω με χωρίστρα στη μέση. Φορούσε από την νέα συλλογή φούστα με κρόσσια και ένα λευκό jacket με καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες με το λογότυπο του οίκου μόδας, ενώ κρατούσε ένα ασπρόμαυρο τσαντάκι.

    Δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή, καθώς οι περισσότεροι εικάζουν πως το μοντέλο φόραγε περούκα, αλλά όλοι σχολιάζουν πως ξαφνικά η Κένταλ μοιάζει πολύ με την Κλόι Καρντάσιαν, αλλά και με την καλή φίλη της και επίσης διάσημο μοντέλο, Κάρα Ντελαβίν.

    Το διάσημο μοντέλο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμιότυπο της εμφάνισης της στην πασαρέλα επικροτώντας την επίδειξη.

    View this post on Instagram

    finale at @burberry a beautiful show @riccardotisci17 🖤

    A post shared by Kendall (@kendalljenner) on



    ΣΧΟΛΙΑ