• Business Of Fashion

    Εμβληματικά κομμάτια του οίκου Chanel σε δημοπρασία του Sotheby’s

    • NewsRoom


    Ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της υψηλής ραπτικής  και των εμβληματικών brand μόδας να αποκτήσουν iconic κομμάτια του γαλλικού οίκου Chanel σε προνομιακές τιμές.

    Πιο συγκεκριμένα, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ο οίκος Sotheby’s διοργανώνει μία δημοπρασία στην οποία θα πωλούνται 177 επιλεγμένα προϊόντα με την υπογραφή του γαλλικού brand. Ανάμεσα στα επιλεγμένα κομμάτια συμπεριλαμβάνονται και μερικά από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ, τα οποία  αποτελούν  σήμα κατατεθέν του και έμειναν στην ιστορία.

    Μεταξύ των προϊόντων που θα τεθούν σε δημοπρασία ξεχωρίζουν ρούχα και αξεσουάρ με σχέδια εμπνευσμένα από την pop art, από τη συλλογή Fall/Winter 2014-2015. Μεταξύ αυτών το pop art μπροκάρ σακάκι, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει τιμή μεταξύ 1500 και 2500 ευρώ.

    Εκτός από αυτά, το Sotheby’s στη λίστα του έχει και κάποια πιο οικονομικά κομμάτια, όπως το «Just a Drop of Νο5» clutch του 2001, αλλά και τα διακοσμημένα με πέρλες γυαλιά ηλίου που είχε φορέσει η Rihanna στην επίδειξη του διάσημου brand εσωρούχων Victoria’s Secret το 2012, τα οποία κοστολογούνται στα 200 ευρώ περίπου.

    H δημοπρασία θα γίνει online και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο οίκος Sotheby’s έχουν επιλεχθεί προσεκτικά μερικά πολύ αντιπροσωπευτικά κομμάτια που φέρουν την υπογραφή του οίκου Chanel, από τσάντες μέχρι κοσμήματα, σε εξαιρετική ποιότητα.



    ΣΧΟΛΙΑ