• Business Of Fashion

    Έμιλυ Κολιανδρή: Λαμπερή με φόρεμα Mi-Ro στο Φεστιβάλ Βενετίας

    • NewsRoom


    Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που είδαμε στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ήταν και εκείνη της Κύπριας ηθοποιού Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

    Για την σημαντική αυτή περίσταση, η Έμιλυ Κολιανδρή επέλεξε ένα εντυπωσιακό, σικ φόρεμα του οίκου Mi-Ro, σε ροζ και γκρίζους τόνους με σκίσιμο στο πόδι και ψηλόμεση ζώνη.

    Η ηθοποιός συνόδευσε τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος υποδύθηκε στην ταινία του Κώστα Γαβρά τον Γιάνη Βαρουφάκη.

    «Με το Χρήστο είμαστε μαζί από το 2002, ήμουν 22 ετών όταν τον γνώρισα. Με το Χρήστο έχουμε περάσει από 40 κύματα, ειδικά μετά την έλευση των παιδιών γιατί εκεί δοκιμάζεται το ζευγάρι.

    Ευτυχώς υπάρχει ζήλια μεταξύ μας σε ένα βαθμό πολύ πολιτισμένο, αλλά ταυτόχρονα έχουν γίνει πολλά ποταπά πράγματα, όπως το ψάξιμο του κινητού.

    Πιστεύω ότι και ο Χρήστος έχει ψάξει το κινητό μου, όπως έχω κάνει εγώ αντίστοιχα», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κύπρια ηθοποιός.

    Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετέχουν στην ταινία (Μισέλ-Ρέι Γαβρά, Βαλέρια Γκολίνο, Ζοσιάν Πινσόν, Κορνέλιους Ομπόνια, Βίνσεντ Νέμεθ, Ντάαν Σούρμανς, Μπράκα βαν Ντέσμπεργκ, Χόφιτ Γκόλαν, Φραντσέσκο Ακουαρόλι, Αλεξάντρ Ντεσπλά), αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την σύντροφό του.

    Έμιλυ Κολιανδρή

    Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά με τίτλο “Adults in the Room” (Ενήλικοι στο Δωμάτιο), ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του πόζαραν με τους ηθοποιούς που τους υποδύονται στην ταινία: Χρήστος Λούλης και Valeria Gollino

     



    ΣΧΟΛΙΑ