• Business Of Fashion

    Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια με λευκό διαχρονικό γιλέκο

    Με γιλέκο από το brand Felipe Varela, η βασίλισσα Λετίθια


    Έκλεψε την παράσταση η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Στον τελικό του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Copa de la Reina, στην Ισπανία, εμφανίστηκε το Σάββατο, η βασίλισσα Λετίθια εντυπωσιάζοντας για ακόμα μία φορά με το στυλ της.

    Η λαμπερή και κομψή βασίλισσα της Ισπανίας τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς παρέδωσε το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα. Για την περίσταση, επέλεξε ένα λευκό ανοιξιάτικο γιλέκο χωρίς μανίκια με χρυσά κουμπιά και χρυσό φερμουάρ, με διαφάνεια στην πλάτη.

    Πρόκειται για το γιλέκο του brand Felipe Varela, το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν και αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της.

    Αυτή τη φορά, το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι, μαύρες slingback γόβες από το αγαπημένο της brand Magrit και μαύρο clutch από Carolina Herrera.

    Έδωσε λάμψη με διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια Gold and Roses, αλλά και ένα χρυσό δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της. Όπως μας έχει συνηθίσει, η βασίλισσα Λετίθια, άφησε κάτω τα μαλλιά της.

    Το μακιγιάζ της ήταν σε bronze αποχρώσεις με glossy nude κραγιόν.

    Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια

    Η Λετίθια είναι η μεγαλύτερη κόρη του δημοσιογράφου Χεσούς Χοσέ Ορτίθ Αλβάρεθ και της νοσοκόμας Μαρία ντε λα Παλόμα Ροκασολάνο Ροντρίγκεθ.

    Υπέρκομψη η βασίλισσα Λετίθια πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα

    Σπούδασε σε δημόσιο λύκειο και στη συνέχεια πήρε το πτυχίο της στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έκανε το μεταπτυχιακό της στην Οπτικοακουστική Δημοσιογραφία στο Institute for Studies in Audiovisual Journalism.

    Στον ποδοσφαιρικό αγώνα

    Τον βασιλιά Κάρολο της Ισπανίας παντρεύτηκε πριν από 10 χρόνια με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 13χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και την 12χρονη πριγκίπισσα Σοφία.

    Η Βασίλισσα Λετίθια παρέδωσε το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα, Σοσιεδάδ



    ΣΧΟΛΙΑ