• Business Of Fashion

    Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια με Massimo Dutti φόρεμα

    Βασίλισσα Λετίθια


    Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα η βασίλισσα Λετίθια την Κυριακή του καθολικού Πάσχα με ένα σικ και άκρως ανοιξιάτικο φόρεμα που επέλεξε για τη θεία λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

    Η πάντα κομψή βασίλισσα φόρεσε για την περίσταση ένα navy φόρεμα με floral λεπτομέρειες και μία ζώνη στο ίδιο χρώμα που δένει στη μέση της, από το γνωστό και αγαπημένο brand Massimo Dutti.

    Το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει 115 ευρώ, ενώ το κόκκινο δερμάτινο clutch που κρατά είναι του brand Menbur, αξίας περίπου 140 ευρώ.

    Το look ολοκλήρωσε με τις Magrit ‘Liza’ σουέντ μπλε γόβες.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Λετίθια επιλέγει για κάποια δημόσια εμφάνιση ένα high-street brand, καθώς συνηθίζει να φοράει ρούχα από οικονομικά και προσιτά brands του ισπανικού ομίλου Inditex, όπως Zara.

    Για τα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της, η Λετίθια επέλεξε ένα πιο απλό look. Άφησε τα μαλλιά της ίσια κάτω, όπως συνηθίζει, ενώ τα διακριτικά σκουλαρίκια της σε σχέδιο πεταλούδας έδωσαν μία έξτρα λάμψη.

    Τα συγκεκριμένα είναι από το brand Elena Carrera και κοστίζουν 595 ευρώ.

    λετιθια
    Πάντα κομψή η βασίλισσα Λετίθια σε navy φόρεμα

    Στην εκκλησία, η εκθαμβωτική μονάρχης ήταν συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, βασιλιά Φίλιππο, την βασίλισσα Σοφία και τα παιδιά τους, Λεονόρ και Σοφία.

    Βασίλισσα Λετίθια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της μόδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ Μίντλετον: Μονοχρωματική διάθεση με Alexander McQueen πανωφόρι για το Πάσχα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον: Πριγκιπική βόλτα στην εξοχή με ρούχα από 17 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ