• Business Of Fashion

    Έκλεψε τις εντυπώσεις η βασίλισσα Λετίθια στην πρώτη της εμφάνιση για το 2020

    • NewsRoom


    Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας γύρισε από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές εμφανώς πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη εμφάνιση της για το 2020.

    Η 47χρονη βασίλισσα παρευρέθηκε στο πλάι του συζύγου της και βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππου, στην ετήσια στρατιωτική εορτή του «Pascua Militar» (Στρατιωτικό Πάσχα) η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τη θρησκευτική εορτή των Θεοφανίων στις 6 Ιανουαρίου. Η γιορτή, κατά την οποία ο βασιλιάς της Ισπανίας υποδέχεται στο παλάτι την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, συνοδευόταν από μια παρέλαση και ομιλίες από τον βασιλιά και τον υπουργό Άμυνας της Ισπανίας.

    Η βασίλισσα Λετίθια για αυτή την πολύ σημαντική ημέρα επέλεξε να τηρήσει τους κανόνες και να φορέσει ένα μακρύ μπλε ρουά φόρεμα με μανίκι, το οποίο έφερε άνοιγμα στα πόδια, ενώ κούμπωνε με ένα περίτεχνο κουμπί στη μέση, κάτω από το στήθος. Η βασίλισσα έδειχνε σίγουρα επιβλητική με το συγκεκριμένο φόρεμα, καθώς η «φιλοσοφία» του ρούχου βασίζεται στην κομψότητα και τη σοβαρότητα ενός power suit.

    Η βασίλισσα της Ισπανίας ολοκλήρωσε το look της με γόβες σε σκούρα μπλε απόχρωση από το brand Nina Ricci ενώ χρησιμοποίησε με μέτρο κοσμήματα και αξεσουάρ, φορώντας μόνο ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που έφεραν πάνω δύο μεγάλες πέρλες. Η Λετίθια κράτησε το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους τονίζοντας την φυσική ομορφιά της.



    ΣΧΟΛΙΑ