• Business Of Fashion

    Χέιλι Μπάλντουιν: Το εντυπωσιακό νυφικό και το σημαντικό μήνυμα στο πέπλο

    • NewsRoom


    Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Χέιλι Μπάλντουιν ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο της  με τον Τζάστιν Μπίμπερ στην Νότια Καρολίνα που ξεπέρασε σε κόστος το 1 εκ. δολάρια.

    Αν και από την πρώτη στιγμή κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τον γάμο τους που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου, το νυφικό της Χέιλι παρέμενε ένα μυστήριο, ενώ για να μην αποκαλυφθεί το φόρεμα, φωτογραφήθηκε κρυμμένη κάτω από μια τέντα πηγαίνοντας στο παρεκκλήσι όπου τελέστηκε το μυστήριο.

    Η Χέιλι λοιπόν,  δημοσίευσε χθες το βράδυ τις πρώτες φωτογραφίες από το νυφικό της, που όπως αποκαλύφθηκε έχει σχεδιάσει ο Virgil Abloh. «Όταν η Χέιλι Μπίμπερ σε ρωτά αν θέλεις να σχεδιάσεις ένα νυφικό, τότε είναι επίσης “ναι”. Σας αγαπώ παιδιά από πάντα, για πάντα», έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής σε ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Χέιλι. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε όμως και η νύφη, η οποία τον ευχαρίστησε που «έκανε το όραμά της πραγματικότητα φτιάχνοντας το νυφικό των ονείρων της».

    Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό σημείο του νυφικού κρυβόταν στο πολύ μακρύ πέπλο, που στο τέλος του είχε γραμμένη την φράση «TILL DEATH DO US PART», με την χαρακτηριστική γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο σχεδιαστής στα ρούχα του.

    Η Χέιλι είχε επιλέξει τον σχεδιαστή για το νυφικό της τουλάχιστον από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όταν είχε μιλήσει για να τα γαμήλια σχέδιά της. Μάλιστα νωρίτερα μες στη χρονιά είχε δημοσιεύσει σε ένα μικρού μήκους βίντεο, την σκιά του νυφικού της, αποκαλύπτοντας πως θα είναι σε χρώμα «off-white», αποκαλύπτοντας τότε χωρίς κανείς να το καταλάβει το brand. Ο Virgil Abloh είναι διευθύνων σύμβουλος και εμπνευστής του διεθνούς brand Off-White.

    Φωτογραφίες από τον γάμο τους δημοσίευσε όμως και ο Τζάστιν Μπίμπερ στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, αναγράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης: «Ακόμη και τα κακοποιά στοιχεία, παντρεύονται».

    View this post on Instagram

    Even thugz get married

    A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on



    ΣΧΟΛΙΑ