• Business Of Fashion

    Χαμός στο Twitter με τη νέα εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ: «Ας πάρει κάποιος τον μαρκαδόρο από τον Ντόναλντ Τραμπ»

    Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ


    Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ χθες, καθώς συνόδευε τον σύζυγό της στις εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου στο Όρος Ράσμορ, αλλά ίσως όχι για τους λόγους που η ίδια μπορεί να περίμενε.

    Καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβηκε στην σκηνή στη Νότια Ντακότα για να δώσει μια ομιλία στους 7.500 παρευρισκόμενους για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, οι χρήστες του Twitter επικεντρώθηκαν στο εντυπωσιακό φόρεμα Alexander McQueen της Μελάνια Τραμπ, με πολλούς να γράφουν πως το φόρεμα των 2.458 δολαρίων, έμοιαζε σαν να το είχε ζωγραφίσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

    Μάλιστα, το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συζήτησης στο Twitter.

    «Ο Ντόναλντ Τραμπ βαρέθηκε και ζωγράφισε με μαρκαδόρο πάνω στο λευκό φόρεμα της Μελάνια μέσα στο Air Force One», έγραψε κάποιος. «Κάποιος να πάρει τον μαρκαδόρο μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ! Τώρα σχεδιάζει στο φόρεμα της Μελάνια», σχολίασε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Η Μελάνια Τραμπ έβαλε ένα απλό άσπρο φόρεμα για την εκδήλωση στην βόρεια Ντακότα και προτού φύγουν ο Ντόναλντ πήρε έναν μαρκαδόρο και ζωγράφισε επάνω του».

    Μερικοί χρήστες συνέκριναν το σχέδιο στο φόρεμά της με το περίφημο «Sharpiegate», όταν ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να χρησιμοποιεί έναν μεγάλο μαρκαδόρο για να αλλάξει έναν επίσημο χάρτη του τυφώνα Ντόριαν τον Σεπτέμβριο.

    «Προφανώς ο Τραμπ προσπάθησε να σχεδιάσει ένα μονοπάτι τυφώνα στο φόρεμα της Μελάνια», έγραψε μία γυναίκα με έναν άλλον να προσθέτει: «Πήγε και ζωγράφισε με τον μαρκαδόρο το φόρεμά της τώρα. Νόμιζα ότι του τον είχαν πάρει μετά το περιστατικό με τον τυφώνα».

    Ορισμένοι χρησιμοποίησαν την ευκαιρία για να θυμηθούν άλλα δημοφιλή στυλ της Μελάνια Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του αμφιλεγόμενου τζάκετ με την περίφημη φράση: «Δεν με νοιάζει», που φόρεσε το 2018.

    Τότε, είχε λάβει έντονη αντίδραση, επειδή είχε επιλέξει να το φορέσει σε μία επίσκεψη σε μονάδα εγκατάστασης μεταναστών, την ώρα που ο σύζυγός της δεχόταν σωρεία αρνητικών κριτικών για την πολιτική του στο θέμα αυτό.

    Η αλήθεια πίσω από το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ

    Μελάνια Τραμπ

    Πάντως, παρόλο που ο κόσμος επεσήμανε τα παιδικά σκετσάκια στο φόρεμα Alexander McQueen της Μελάνια Τραμπ, το Paper Magazine αναφέρει ότι το σχέδιό του δημιουργήθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του διάσημου σχεδιαστή και των μαθητών στο Central Saint Martins στο Λονδίνο.

    Οι μαθητές σχεδίασαν σκίτσα του «χορού ενός κοριτσιού» σε ένα μεγάλο χαρτί, κατά την διάρκεια ενός μαθήματος ζωγραφικής, με επικεφαλής την εικονογράφο μόδας Julie Verhoeven. Στη συνέχεια, το προσωπικό του Alexander McQueen κέντησε στο χέρι και έραψε τα σκίτσα πάνω σε ένα λινό φόρεμα.



    ΣΧΟΛΙΑ